AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

DAHUA IMOU IP Floodlight kamera IPC-L26P-Imou

Termékkatalógus
DAHUA IMOU IP Floodlight kamera IPC-L26P-Imou
5 2 értékelés
IP kamera - kültéri, 1920 × 1080 felbontás, 114°-os látószög, MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 256 GB), WiFi 2,4 GHz és Ethernet, Android és iOS operációs rendszer támogatása, Jack, pir szenzor, led reflektor és biztonsági
Kód:  DaH21iM06 Termékszám:  IPC-L26P-Imou Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DAHUA IMOU IP Floodlight kamera IPC-L26P-Imou

Dahua IMOU Floodlight kültéri IP kamera kettős reflektorral

Szeretnéd CCTV rendszerrel növelni ingatlanod biztonságát? Akkor a Dahua IMOU Floodlight IP-kamera ideális lesz számodra, amely nemcsak kiváló minőségű felvételt, hanem fejlett LED-világítást, hangos szirénát és kétirányú kommunikáció képességet is kínál. A fontos események rögzítéséhez használhatsz SD-kártyát, hálózati felvevőt vagy a Dahua IMOU reflektort fizetős felhőszolgáltatásokhoz is csatlakoztathatod.

1 920 × 1 080 px

Kamera felbontása

114°

Betekintési szög

256 GB

Max. SD kártya kapacitás

Egy IP-kamera, amely elriasztja a tolvajokat

A Dahua IMOU Floodlight IP kamera két erős LED fénnyel rendelkezik, amelyek tökéletesen megvilágítanak minden mozgó objektumot az éjszaka folyamán. A tolvajok elriasztására egy extra hangos, 110 dB-es sziréna is bekapcsolható.

Dahua IMOU Floodlight IP kamera

A Dahua IMOU Floodlight IP kamera akár Full HD felbontású felvételeket is készít

A Dahua IMOU Floodlight kamera Full HD felbontással rendelkezik, amely teljesen elegendő az arcok zökkenőmentes felismeréséhez a felvételeken.

Dahua IMOU Floodlight IP kamera

Felhasználóbarát mobilalkalmazás

A Dahua IMOU Floodlight egy felhasználóbarát mobilalkalmazás tartozik, amellyel azonnali értesítést kaphatsz a rögzített területen történő mozgásról.

A Dahua IMOU Floodlight IP kamera WiFi-n vagy LAN-on keresztül csatlakoztatható 

Természetesen a Dahua IMOU reflektornak csatlakoznia kell az otthoni hálózathoz, amelyhez beépített WiFi 802.11b/g/n átviteli szabvány használható. A 100 Mbps-os Ethernetnek köszönhetően azonban a kábelen keresztül is lehet adatokat küldeni. Sajnos a kamera nem rendelkezik PoE tápellátással, ezért szükséges a kamera közelében egy konnektor biztosítása vagy a kábel meghosszabbítása.

Az IP-kamera kétirányú kommunikációt tesz lehetővé

Könnyedén lejátszhatod a kamera által közvetített felvételt, beleértve a kiváló minőségű hangot is. A Dahua IMOU Floodlight IP kamera érzékeny mikrofonnal és hangszórókkal is rendelkezik, így könnyedén kommunikálhatsz például a postai kézbesítővel.

Dahua IMOU Floodlight IP kamera

Fokozott időjárásállóság

A Dahua IMOU Floodlight kamera természetesen elhelyezhető például egy ház homlokzatán is, és fog mindez ártani neki. A fokozott ellenállás érdekében IP65-ös szabványnak felel meg. Az IP-kamera ellenáll a zord időjárási körülményeknek, beleértve az esőt, a havat, az erős hideget és a hőséget is.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz, Ethernet Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
10 m Kész!
Betekintési szög
114 ° Kész!
Zoom
Digitális Kész!
Videó kompresszió
H.264, H.265 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
Cloud Kész!
Interfész
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!

Méretek

Szélesség
237,2 mm Kész!
Magasság
317,3 mm Kész!
Mélység
171,8 mm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DAHUA IMOU IP Floodlight kamera IPC-L26P-Imou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAHUA IMOU IP Floodlight kamera IPC-L26P-Imou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DAHUA IMOU IP Floodlight kamera IPC-L26P-Imou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAHUA IMOU IP Floodlight Kamera IPC-L26P-Imou. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAHUA IMOU IP Floodlight Kamera IPC-L26P-Imou.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ