A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Daikin

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Daikin banner

A Daikin fali klímaberendezések ideálisak a meleg nyári napokra

A Daikin fali klímaberendezések széles kínálattal rendelkeznek, akár fejlett funkciókat, akár jó ár-érték arányt, akár dizájnt keresel. A japán márka 90 éve fejleszt és gyárt légkondicionálókat és hőszivattyúkat, így ha őket választod, biztosan nem csalódsz majd. A Daikin eszközei kategóriájukban a legcsendesebbek közé tartoznak, mégis nagyon erősek és energiatakarékosak. Ráadásul képzett és professzionális partnerek széles hálózata telepíti és szervizeli őket.

Daikin légkondicionáló

A Daikin beépített légkondicionálók nyáron is hűvösen tartanak

A modern, beépített Daikin légkondicionálók nem hagynak cserben nyáron - megbízhatóan lehűtenek a trópusi hőségben, télen pedig olcsón fűtenek. Ráadásul nagyon hatékonyan tisztítják a levegőt, egész évben akár A+++ hatékonysági szinttel. A Daikin légkondicionálók hatékonyságukkal és csendes működésükkel is kitűnnek a többi közül. Mondj búcsút a kondenzvíz kiöntésének és a slag ablakon történő kivezetésének ezekkel a mobil klímaberendezésekkel. Egyszerűen állítsd be a hőmérsékletet és érezd magad kényelmesen.

Daikin légtisztító allergének és vírusok ellen

A Daikin légtisztító nélkülözhetetlen szerepet játszik a háztartásban a por és más allergének, például a pollenek vagy a poratkák elleni küzdelemben, de a baktériumok és vírusok ellen is, beleértve a Covid-19 betegséget okozó vírusokat is. Tényleg számíthatsz rá, hiszen a Flash Streamer technológiának köszönhetően a készülék megbízhatóan eltávolítja mindezeket az anyagokat a levegőből. Daikin légtisztító párásítással vagy anélkül is kapható. Kizárólag rajtad múlik, melyik változatot szeretnéd.

Daikin légtisztító
Daikin - a vállalatról

A Daikin ügyfelei világszerte elégedettek

A Daikin márka a japán precizitás, illetve az európai formatervezés és gyártás kombinációja. Talán már hallottál róla, hiszen a beépített légkondicionálók és hőszivattyúk piacvezetője. Termékei nemcsak rendkívül energiatakarékosak, környezetbarátok és megbízhatóak, designjuk és nagyszerű szolgáltatásaik is kivételesek. Bízd a Daikinra az otthoni légkört, ahogyan a nagyvállalatok is ezt teszik a gyártási vagy értékesítési területükön.

2 termék
DAIKIN MCK55W - Légtisztító Ingyenes
szállítás boltjainkba
DAIKIN MCK55W
Légtisztító - párásítóval, 330 m³/h légtisztító teljesítmény, 58 W teljesítményfelvétel, 53 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 19 - 53 dB(A), HEPA, karbon, elektrosztatikus szűrő, funkciók: teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, 4 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, távirányítóval vezérelhető, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok, szagok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő és mosható szűrő, méret: 700 × 243 × 270 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,5 kg
334 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BENCV002
DAIKIN MC55W
Légtisztító - 330 m³/h légtisztító teljesítmény, 37 W teljesítményfelvétel, 53 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 19 - 53 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, teljesítmény szabályozás, levegő ionizálás, 3 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, távirányítóval vezérelhető, 2 szűrő, szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő és távirányító, méret: 50 × 24,3 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,8 kg
226 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BENCV001

Daikin

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ