Shop roku Akvizice ApF HU

DALI Katch - cloud gray

Termékkatalógus
DALI Katch - cloud gray
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - 2x25W, Bluetooth 4.0 AptX támogatásával, NFC, 24 órás akkumulátor élettartam egy töltésre, 3.5mm jack
Kód:  DALI001 Termékszám:  KATCHDARKSHADOW

DALI Katch - cloud gray

A hordozható audio eszközök piacán felállított új szabványok, valamint a legmodernebb digitális technológia és az egyedi design kombinációjának végső megtestesítője a selyem szürke színű Dali Katch hangszóró. Hihetetlenül élethű hangzással, illetve kiemelkedően kompakt konstrukcióval rendelkezik. A hangszóró lehetővé teszi a két hangprofil közötti átkapcsolást - Clear és Warm. A lejátszóhoz Bluetooth 4.0 Apt-X technológia vagy klasszikus analóg kábel segítségével csatlakoztatható. Támogatja a Chromecast Audio adaptert, így az otthoni hálózatba is egyszerűen integrálható.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos design, selyem szürke színben
  • Két hangprofil
  • Bluetooth 4.0 Apt-X vagy analóg kábel segítségével csatlakoztatható
  • Nagy kapacitású akkumulátor
  • Bőr pánt az egyszerű szállításra
  • Ellenálló konstrukció, szőtt nejlon maggal

Két hangprofil és sokoldalú csatlakoztatási lehetőség

A selyem szürke színű Dali Katch hangszóró két hangprofillal rendelkezik - Clear és Warm. A Clear profil a helyzetek nagy részére és zenei műfajok többségére alkalmas. A Warm profil kiemeli a mély hangokat és nagyobb méretű helyiségekben ajánlott használata. A Dali Katch hangszóró egyszerűen csatlakoztatható a lejátszóhoz, Bluetooth 4.0 Apt-X technológia vagy mint a régi szép időkben, analóg mini-jack bemenet segítségével. USB kimenete lehetővé teszi a csatlakoztatott készülék töltését, illetve Chromecast Audio adapterrel a Dali Katch hangszóró egyszerűen lejátssza az otthoni hálózatban leengedett zenét.

Akkumulátor hosszú üzemeltetési idővel és ellenálló konstrukció

A beépített, 2600 mAh kapacitású akkumulátor akár 24 órányi zene lejátszást biztosít és a teljes töltés csupán 2 órát vesz igénybe. Az akku szint kijelző gombnyomással aktiválható és azonnal láthatod az aktuális töltési szintet. A selyem szürke Dali Katch hangszóró továbbá beépített bőr vállpánttal is büszkélkedhet, amelynek mérete szükség szerint állítható és kényelmes szállítást tesz lehetővé. A hangszóró gyakori áthelyezésétől sem kell tartanod, mivel ellenálló, három rétegű, szőtt nejlon maggal ellátott anyagból készült.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DALI Katch - cloud gray
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DALI Katch - cloud gray. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DALI Katch - cloud gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DALI Katch - cloud gray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DALI Katch - cloud gray.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ