Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Danalock V3 intelligens zár M&C alkatrészekkel - Bluetooth és Zigbee

Termékkatalógus
Danalock V3 intelligens zár M&C alkatrészekkel - Bluetooth és Zigbee
5 2 értékelés
Okos zár - Bluetooth és ZigBee segítségével vezérelhető, Android és iOS operációs rendszer támogatása, AES256 titkosítás, speciális M&C Color betét, cilinderbetét, hozzáférés megosztása, érkezés és távozás figyelés és több felhasználó beprogramozásának lehetősége, angol nyelvű alkalmazás
Kód:  DNLC19003 Termékszám:  DL-01032079

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Danalock V3 intelligens zár M&C alkatrészekkel - Bluetooth és Zigbee Megszűnt

Danalock V3 intelligens zár M&C alkatrészekkel - Bluetooth és Zigbee

A legokosabb zár a piacon

A kulcsok hosszadalmas keresése vagy az összetett kódbevitel a múlté.A Danalock V3 intelligens zárral az okostelefon képernyőjének megérintése vagy az Apple Watch egyetlen gombnyomása elegendő az ajtó kinyitásához. A zárat zökkenőmentesen telepítheted minden általános ajtótípusra, és az intuitív mobilalkalmazások megkönnyítik mindkét eszköz kalibrálását.


A Danalock V3 intelligens zárkészlet és az M&C cilinder főbb jellemzői

  • Intelligens zár, vezérelhető a Bluetooth 4.0 és a Zigbee segítségével
  • A zár M&C Color cilinderrel van ellátva
  • Nyisd ki mobilalkalmazás (Android, iOS) vagy az Apple Watch segítségével
  • Minden típusú ajtóhoz használható
  • Könnyű telepítés és kalibrálás
  • Legfeljebb 100 felhasználó, különböző hozzáférési szintekkel
  • Az érkezés és távozás figyelése
  • Az aktuális állapot jelzőfénye
  • Twist-Assist funkció a kézi feloldáshoz / reteszeléshez
  • Automatikusan lezárja a zárat 1 - 180 másodperc múlva
  • Fejlett AES 256 titkosítás

Automatikus nyitás és reteszelés

A hengernek köszönhetően a Danalock V3 kívülről egy standard zárként működik, amelyet egy szabványos kulccsal lehet kinyitni. Jel fogadásakor a retesz automatikusan elforgatja a speciálisan adaptált M&C cilindert, és a reteszelő fület egy meghatározott ideig (1 - 180 másodpercig) nyitva hagyja, majd a retesz automatikusanreteszelődik.


Hozzáférés megosztása és részletes áttekintés

A mobilalkalmazással nem csak távolról vezérelheted és ellenőrizheted az aktuális zár állapotát, hanem az egyes felhasználókhoz különböző szintű hozzáférést is hozzárendelhet, így teljes áttekintést nyújthat arról, hogy ki és mikor nyitotta ki az ajtót.


Különböző szintű hozzáférés

Ha be kell engedned a szerelőt a lakásba, válaszd az egyszeri hozzáférést.Az ismételt belépés választható olyanok számára, akik rendszeresen visszatérnek, pl takarítás esetén, és állandó hozzáférés áll rendelkezésre a családtagok vagy a szobatársak számára.Az engedélyt e-mailben vagy SMS-ben lehet elküldeni. A felhasználó letölti a mobil alkalmazást, amely csak egy meghatározott ideig nyitja meg a lezárat.


Fejlett rendszerbiztonság

A maximális biztonság érdekében a Danalock V3 intelligens zár titkosított adatátvitelt használ az AES 256 algoritmussal , amelyet például a legmagasabb szintű biztonsággal rendelkező bankok vagy rendszerek használnak. A TPM-kompatibilis chip magas szintű biztonságban tárolja a titkosítási kulcsokat, éssemmiképpen sem osztja meg a személyes információkat.


M&C Color cilinder

Ez a cilinder az intelligens Danalock V3 típushoz van tanúsítva. Az eredeti kiegészítők a 3. biztonsági osztályba tartoznak (EN 1303: 2015) . A betét hossza 3, 37, 42 vagy 47 mm-re állítható 3 szegmens és ezek kombinációja segítségével. A szerelvény minden olyan ajtótípushoz alkalmazható, ahol az eredeti betét: 32 / 35,37 /35, 42/35, 47/35 mm.

A COLOR sorozat kulcsait szabadalmaztatják az illetéktelen másolás ellen, és mindegyik készlet fel van szerelve egy tanúsítvánnyal, amely lehetővé teszi további kulcsok gyártását egy hivatalos viszonteladó által.



Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Tulajdonságok

Titkosítás
AES256 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A Danalock V 3 képes e bezárni/ nyitni 5 pontos zarrenszerrel szerelt bejárati ajtót. Nem a kilincs felfelé húzásaval ZAR, hanem kulcselforditasra.zartipus: winkhaus, billenőhorgos,

A Danalock V 3 szettek különböző tudás szintjei mit jelentenek pl Zigbee stb.

Kérdések és válaszok: Danalock V3 intelligens zár M&C alkatrészekkel - Bluetooth és Zigbee
Kiegészítők: Danalock V3 intelligens zár M&C alkatrészekkel - Bluetooth és Zigbee Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danalock V3 set chytrý zámek včetně cylindrické vložky M&C - Bluetooth & Zigbee. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Danalock V3 sada inteligentný zámok vrátane cylindrickej vložky M & C – Bluetooth & Zigbee. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Danalock V3 Set Smart Lock inkl. Zylinder M &C - Bluetooth &Zigbee.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ