Akvizice ApF HU Shop roku

DANDY ajándéktáska

Termékkatalógus
DANDY ajándéktáska
Kozmetikai ajándékcsomag tartalmazza a haj és a szakáll sampont (300 ml), valamint a frissítő és regeneráló hajkrémet (250ml)
Kód:  VLS1106 Termékszám:  80319999

DANDY ajándéktáska

Uraim, a DANDY kozmetikai márka két terméket tartalmazó nagyszerű kozmetikai ajándékcsomagot mutat be Önnek. A szakáll és a haj sampon és a DANDY Hair Ice Lotion egy nagyszerű termék, amely a lehető legjobban gondoskodik a hajáról és a szakálláról. Bízza magát a kifejezetten a férfiaknak és az igényeiknek megfelelően kifejlesztett termékekre.

A DANDY ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Haj és szakáll sampon arganolajjal
  • Lenmag és Baobao növényi kivonatok
  • Az irritáció vagy a viszketés elleni védekezés megakadályozza a kivörösdést
  • Első pillantásra a szakáll és a haj erősebb és egészségesebb megjelenésű
  • A Hair Dandy Hair Ice Lotion segít a hajfeszesítésben és a hajformázásban
  • Kifejezetten férfiak számára
  • Kellemes illatú és megújítja haját a gyökerektől
  • A szérum mindenféle hajhoz hazsnálható
  • Egy praktikus kozmetikai táskában kapható

DANDY Beard & Hair sampon 300 ml

Szakáll és haj sampon arganolajjal. A termék nagy mértékben hidratálja és helyreállítja a fejbőr, a haj és a szakáll megfelelő nedvességtartalmát. A hidratációt és rugalmasságot a lenmag és a Baobao növények kivonatai biztosítják. A sampon enyhíti az irritációt és viszketést, és megakadályozza a kivörösödést. A szakáll könnyen fésülhető. Egy finom, nem irritáló parfümtől meglepődik. Az eredmény egy  szelíd, fényes és egészséges megjelenésű haj valamint szakáll lesz!

Összetétel:
Víz, SLS, akrilátok, kopolimer, kaprikus gliceridek, parfüm, Polyquaternuim-16, Adansonia Digitata olaj, Linum Usitassimum olaj, Argania Spinosa kernelolaj, T rietanol-amin, fenoxi-etanol, benzoesav, sav-dehidroecetsav, etil-hexil-glicerin, limonén

Dandy Hair Ice Lotion 250 ml

Hajszérum A DANDY Hair Ice Lotion a hajának vitalitását és hosszú élettartamú élénkítéséget kölcsönöz. A mentol (menta illóolajból kivont) mentolának köszönhetően a haja  félreismerhetetlen illattal és fényességgel telítődik. A szérum könnyen felszívódik, táplálja a szőrszálakat a gyökerüktől, és a hajat egészségesnek látja. Ugyanakkor a haj szépen vágott és  érintése puha. Szakállának is férfias gondoskodást nyújt.

Összetétel:
Alkohol Denat, Aqua, Mentol, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, parfüm, Cetrimónium-klorid, citromsav, CI 42080, Linalool, Limonén, kumarin, Eugenol, Geraniol, Citronellol

Használat:
A szérumot vigye fel a törülközővel megszárított hajára. Ne öblítse le, majd állítsa be frizuráját a szokásos módon.


Paraméterek

Használat
Férfiaknak Kész!

Használat

Használat
Férfiaknak Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DANDY ajándéktáska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DANDY Gift Bag - Hair. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DANDY Gift Bag.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ