Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

DANDY Styling

Termékkatalógus
DANDY Styling
Hajápoló szett - tartalma: haj- és szakáll sampon - 300 ml, hajfixáló zselé - 150 ml, hajlakk - 300 ml, 2 az 1-ben borotválkozás utáni szérum - 10 ml
Kód:  VLS1193 Termékszám:  8031702900

DANDY Styling

Szerezd meg a tökéletes szakáll- és hajápoló ajándékszettet a Dandy márkától saját magadnak vagy az egyik szerettednek, amely egyenesen a Hair Niamh Concept laboratóriumából érkezik. A Dandy termékek mögött alapos megfontolás áll, hiszen az olyan férfiak számára készültek, akik szeretnek kimagaslóan teljesíteni, akik stílusos termékekre vágynak és nem szeretik a sztereotípiákat. A márka minden egyes terméke első osztályú, kifinomult és luxus aktív hatóanyagokat tartalmaz, amely a kifogástalan hajformázás mellett gondoskodik a férfiak egészséges bőréről, szakálláról és hajáról is.

A Dandy ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Tökéletes haj- és szakállápoló termékek
  • A Dandy márka a prémium Hair Niamh Concept laboratóriumból származik
  • A fixáló gél kifogástalanul rögzíti a frizurát
  • A termékek összetevői kiváló minőségűek és ápoló hatásúak
  • A Dandy hajlakk rögzíti a frizurát, védi a hajat a nedvességtől és a göndörödéstől

Dandy haj- és szakállsampon

A Beard & Hair Shampoo szakáll- és hajsampont argánolajjal készítették. A sampon páratlan módon hidratálja és állítja helyre a fejbőr, a haj és a szakáll megfelelő nedvességtartalmát. A termékben található lenmag kivonat és Baobab növény gondoskodnak a hidratáltságról és a rugalmasságról. Mindeközben a sampon enyhíti a bőrirritációt és a viszketést és megelőzi a bőr kipirosodását. Használatát követően nagyon könnyen kifésülheted a szakálladat. Minden bizonnyal meglep a sampon gyengéd, egyáltalán nem bőrirritáló és parfümmentes összetétele. A végeredmény pedig puha, ragyogó és egészséges megjelenésű haj és szakáll!

Használat:
Vidd fel a nedves hajra és szakállra, hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le.

Összetétel:
víz, sls, akrilát kopolimer, kapricliceridek, parfüm, polyquaternuim-16, adansonia digitata olaj, linum usitassimum olaj, argania spinosa mag olaj, t rietanolamin, fenoxietoetanol, benzoesav, savas dehidroecetsav, etilhexil-glicerin, limonén

Dandy hajfixáló gél

A Dandy extra erős hajfixáló zseléje garantáltan soha nem okoz csalódást és bármilyen szituációban ellenállást és energiát biztosít az elkészített frizuráknak. Hialuronsav tartalmának köszönhetően antioxidáns és stimuláló hatású. A zselé semmilyen maradványt vagy szennyeződést nem hagy a hajban és általa könnyen kifésülhető válik a hajad. Készítsd el az egész nap tartós, kifogástalan frizurádat a Dandy zselével.

Aktív összetevők:

  • Hialuronsav - megőrzi a bőr nedvességtartalmát, megelőzi a kiszáradást, erős és ragyogó hajat kölcsönöz.

Használat:
Vidd fel a szükséges mennyiségű terméket a száraz hajra és alakíts ki a saját stílusodnak megfelelő frizurát.

Dandy hajlakk

A DANDY Extra Dry Fixing Hair Spray férfi hajlakk ideális választás, ha professzionális végeredményre vágysz a frizurakészítésnél. Elengedhetetlen segédeszköz annak, aki szeretne tartós fixálást az elkészített hajkölteményhez. Az Extra Dry különleges összetételének hála a hajlakk azonnal megszárad, így biztosan tartja a hajat, emellett pedig megvédi azt a nedvességtől és a göndörödéstől. A hajlakk összetételét hialuronsavval és baobab olajjal dúsították, amely amellett hogy ellenállást, táplálást és hidratálást nyújt a hajnak, fokozza a haj védelmét a káros külső hatásokkal szemben is. A hajlakk kellemes, szolid illattal érkezik, amely éppen megfelelő azoknak a férfiaknak, akik megkövetelik a minőséget és saját, egyedi stílusuk van.

Aktív összetevők:

  • Extra Dry formula - extra hatóanyag a haj azonnali száradása és a rendkívül erős fixálása érdekében, a hajlakk ásványi víz tartalommal is büszkélkedhet
  • Hialuronsav - nagy mennyiségű vizet képes megkötni, fokozza a haj ellenállását és rugalmasságát, elősegíti az új kollagén és elasztikus rostok képződését, táplálja, kisimítja és belülről hidratálja a hajszálakat, megakadályozza a kiszáradást, fényességet kölcsönöz
  • Baobab-olaj - D-, E- és F-vitamint és A provitamint, esszenciális zsírsavakat, szterolokat és antioxidánsokat tartalmaz, illetve Omega 6 és Omega 9 zsírsavakat tartalmaz nagy mennyiségben, védi a hajat a hőtől, a napsugárzástól, a káros környezet hatásától, megelőzi a kedvezőtlen környezeti hatások okozta haj kiszáradását, védi a hajat a hővel járó hajformázás során, helyreállítja a haj puhaságát, lágyságát és ragyogását

Használat:
Minden egyes használat előtt alaposan rázd fel a flakont. 20-30 cm-es távolságból fújd fel a szükséges mennyiségű hajlakkot a száraz hajra.

Borotválkozás utáni 2 az 1-ben szérum

A 2 az 1-ben Defense Serum ápolja a borotválkozás utáni bőrt és megelőzi a bőrirritációt. Használata után a bőröd puha, fiatalabb és feszesebb hatású lesz. A szérum megelőzi a ráncok kialakulását illetve tápláló és bőrnyugtató hatással bír. A benne található hialuronsavnak és máklevél kivonatnak köszönhetően ez a szérum nem csak klasszikus borotválkozás utáni bőrápolást biztosít, hanem remek segítőtárs a bőr öregedésének megakadályozásában is.

Aktív összetevők:

  • Hialuronsav - megőrzi a bőr nedvességtartalmát, megakadályozza a kiszáradását, erős és fényes hajat kölcsönöz
  • Bio máklevél kivonat - alkaloidokkal, nyákképző anyagokkal és antociánokkal látja el a bőrt, nyugtató hatású, segít a bőr puhításában.

Használat:
Vidd fel a bőrre közvetlenül borotválkozás után.


Paraméterek

Használat
Férfiaknak Kész!
Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás, Hajápolás Kész!

Használat

Használat
Férfiaknak Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás, Hajápolás Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DANDY Styling Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DANDY Styling. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DANDY Styling.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ