A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Dandy Verus rakott bőr tok, fekete-bordó

Termékkatalógus
Dandy Verus rakott bőr tok, fekete-bordó
4,5 2 értékelés
Mobiltelefon tok - iPhone 7 Plushoz, elegáns tok és egyben tárca is, három rekesz hitelkártyák számára, zseb bankjegyeknek, mágneses kapocs, könnyű hozzáférés a gombokhoz és csatlakozókhoz, kivágás a hangszóró számára
Kód:  EAVR004x Termékszám:  VE-904693

Dandy Verus rakott bőr tok, fekete-bordó

Elegáns és könnyű tok poliuretánból és bőrből iPhone 7 Plus készülékhez a Verustól. Az erős belső váz stabilan helyén tartja a telefont, és egyben védi is a mechanikai károsodástól. Kívülről bőr réteg borítja, amelynek időtállóságát erős varrás biztosítja. Tárcaként is szolgálhat a három hitelkártya tartónak és a papírpénz számára alkalmas zsebnek köszönhetően. A tok nem akadályozza a hozzáférést a gombokhoz, kamerához és csatlakozókhoz, és a hangszórót is szabadon hagyja.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns és praktikus kialakítás
  • Mágneses csat
  • Három rekesz hitelkártyák számára
  • Zseb papírpénz tárolására
  • Akadálytalan hozzáférés a csatlakozókhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dandy Verus rakott bőr tok, fekete-bordó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verus Dandy Layered Leather Case pro iPhone 7/8 Plus černo-vínové. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Verus Dandy Layered Leather Case čierno-vínové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verus Dandy Layered Ledertasche für iPhone 7/8 Plus schwarz-bordeaux. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verus Dandy Layered Ledertasche für iPhone 7/8 Plus schwarz-bordeaux.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ