Shop roku Akvizice ApF HU

Dandy Verus rétegezett bőrtok barna

Termékkatalógus
Dandy Verus rétegezett bőrtok barna
Mobiltelefon tok - iPhone 7-hez, karcsú pénztárca és védőtok egyben, három rekeszes hitelkártya tartó, bankjegy tárca, mágneses kapocs, könnyű hozzáférést biztosít a kezelő gombokhoz és a csatlakozóhelyekhez, kivágás a hangszóró számára
Kód:  EAVR004w1 Termékszám:  VE-904691

Dandy Verus rétegezett bőrtok barna

Elegáns és könnyű PU bőrtok az iPhone 7 mobil telefonhoz a Verus gyártó cégtől. A kemény belső tok kiképzés lehetővé teszi a telefon biztonságos megfogását, miközben védi azt a mechanikai sérülések ellen. Kívülről vastag szállal varrt bőr réteg borítja, amely biztosítja a tartósságát. Pénztárcaként is működik - a rekesz a hitelkártya tartó és egy zseb, amely ideális a bankjegyek elhelyezésére - triójának köszönhetően. A védőborító nem akadályozza a gombokhoz vagy csatlakozóhelyekhez való hozzáférést, a készülék rendelkezik egy kivágással a hangszóróhoz, így az audio kimenet nem korlátozza a telefont.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns és praktikus formai kialakítás
  • Mágneses csat
  • Három rekesz a hitelkártyáknak
  • A zseb ideális a  bankjegyek tárolására,
  • Zökkenőmentes hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dandy Verus rétegezett bőrtok barna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verus Dandy Layered Leather Case pro iPhone 7/8 hnědé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Verus Dandy Layered Leather Case hnedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verus Dandy Layered Ledertasche für iPhone 7/8 Braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verus Dandy Layered Ledertasche für iPhone 7/8 Braun.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ