Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Shop roku

Darálós kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Automata
(192)
Karos
(26)
Filteres
(6)
Kivitel
Szabadon álló
(222)
Beépíthető
(2)
Ital típusa
Espresso
(204)
Tejes kávéitalok
(163)
Jeges kávé
(24)
Filteres kávé
(35)
Cold Brew
(2)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(190)
Automatikus kikapcsolás
(172)
Két csésze készítése egyszerre
(164)
Ital készítése egy gombnyomással
(147)
Kedvenc italok beállítása
(92)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(7)
Víztartály
(177)
Nyomásmérő/manométer
(12)
Beépített kávédaráló
(224)
Kijelző
(131)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(95)
Érintésmentes kijelző
(38)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(110)
Manuális gombok
(43)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(89)
Tejrendszer
(102)
Tejestömlő
(48)
Kiegészítő tejhabosító
(17)
Tejes megoldás nélkül
(27)
Szűrés

A darálós kávégépek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Sokan el sem tudják képzelni a reggelüket egy jó csésze koffeinadag nélkül. Ám reggelente gyakran szenvedünk időhiányban, így különösen nagyra értékeljük, ha kávénkat gyorsan és egyszerűen tudjuk elkészíteni. Az automata darálós kávéfőző egy gombnyomásra elkészíti a kívánt italt. Vajon mire fontos figyelmet fordítani darálós kávégép vásárlásakor? Tanácsot adunk a választáshoz. 

Tovább

Milyen darálós kávégépek találhatók kínálatunkban?

A kávédarálós kávéfőző tökéletes nemcsak otthoni, de irodai használatra is. Milyen típust érdemes választani? 

Az automata kávéfőzőgépek gyorsak és pontosak

Az automata kávéfőzőgép darálóval pontos és gyors kávékészítést garantálnak. Akár az előre beállított programok egyikét választod, akár saját receptet használsz, biztos lehetsz benne, hogy mindig ugyanazt az italt kapod, és a konyhapultod is tiszta marad. Az automata őrlős kávéfőző a kávébabot közvetlenül a kávé elkészítése előtt darálja le.

  • Teljesen automatizált folyamat
  • Időt takarít meg – elég egy gombnyomás
  • Csészemelegítő funkció
  • Testreszabható programok
  • Egyes modelleknél automatikus tisztítás és karbantartás
  • Általában magasabb ár
  • Nagyobb méretek

A automata darálós kávéfőző közvetlenül a kávé elkészítése előtt őrli meg a kávét, így az megőrzi frissességét, finom ízét és gazdag aromáját.

Karos kávéfőző darálóval a szertartások kedvelőinek

Habár a karos darálós kávégépek szintén rendelkeznek beépített darálóval, nem kínálnak teljesen automatizált kávékészítést. A gép először megőrli a szemes kávét, amelyet a kar végén található kehelybe kell adagolni, majd letömöríteni, és kész is. A karos darálós kávéfőzőkkel kávézókban és éttermekben találkozhatunk, ahol baristák használják őket.

  • Egyedülálló kávészertartást kínál
  • Általában alacsonyabb ár
  • A kávé készítésének folyamata mindvégig a te kezedben van
  • Csészemelegítő funkció
  • A kávé elkészítése némileg több időt vesz igénybe

A karos darálós kávéfőző nem készíti el automatikusan az italt, amely sokakat elriaszthat. Ám ha belejössz a megfelelő kávékészítési eljárásba, akkor minden egyes csésze ital ellenállhatatlanul finom lesz.

A beépített eszpresszó kávéfőzőgép darálóval elegáns megoldást jelent

A fent említett típusok mellett beépített darálós kávéfőzőt is választhatsz. Ez teljesen be van építve a konyhabútorba, így nem foglal helyet az asztalon vagy a konyhapulton. Az ilyen darálós kávéfőző esetén a kávékészítési folyamat (és egyes modelleknél a tisztítás is) teljesen automatizált.

Hogyan válasszunk darálós kávéfőzőt?

Akár az automatikus, akár a karos darálós kávégép felé hajlasz, a következő szempontokat mindenképp vedd figyelembe.

Kávédarálós kávéfőző – mi befolyásolja az áramfogyasztást?

A darálós kávéfőzőgép olyan eszköz, amelynek elsődleges célja kedvenc italod elkészítésének leegyszerűsítése. Minél nagyobb az energiafogyasztás, annál gyorsabban melegszik fel a kávéfőző. Ez az érték általában 1000 és 3000 W között mozog. Azt viszont fontos megjegyezni, hogy a darálós kávéfőző áramfogyasztása az elkészített kávé minőségét nem befolyásolja.

i

Ha igazán olcsó kávégépet keresel, válassz kapszulás kávéfőzőt. Ne feledd, viszont, hogy a kapszulából készített kávé sokszor többe kerülhet, mint a szemes kávé.

Darálós kávéfőző választásakor vedd figyelembe a nyomást

A darálós kávéfőző másik fontos paramétere a kávékészítéshez használt nyomás. A professzionális eszközök nyomásértéke legalább 9 bar. Az otthoni darálós kávéfőzők általában 15 és 20 bar közötti nyomást használnak.

Ha univerzális megoldást, azaz őrölt kávéhoz és a kapszulákhoz alkalmas kávéfőzőt keresel, akkor válassz karosat. Habár ehhez nem ugyanolyan kapszulák, hanem speciális E.S.E. kávépárnák kellenek.


Milyen funkciókkal bír egy darálós kávéfőző?

A darálós kávéfőzők számos hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a kávé elkészítését.

  • A kijelző a darálós kávéfőző vezérlésére és az épp végzett művelet állapotának megjelenítésére szolgál.
  • A vízkőtelenítő rendszer tisztán tartja az otthon használt darálós kávéfőzőt.
  • A két csésze egyidejű elkészítése funkció felgyorsítja a kávékészítés folyamatát.
  • A kávé mennyiségének beállítása teljesen a te igényeiden múlik. A saját ízlésednek megfelelően állítsd be.
  • A tejrendszer a tejhabosításról gondoskodik.
  • Az időzítő főleg reggel, ébredés után fogod értékelni, hiszen beállíthatod a kávékészítés kezdetét.

Használt darálós kávéfőzőgép

A darálós kávéfőzők a drágább kávékészítő gépek közé tartoznak. Áruk nem ritkán több 100 000 Ft is lehet, ezért minden lehetőséget, árkedvezményt ki kell használni. A használt kávégépek között találsz jópár darálós kávéfőzőt is, akár 20-25% kedvezménnyel. Az összes ilyen termékre legalább 12 hónap garancia érvényes. Felbontott csomagolású, újszerű vagy csak kipróbált darálós kávéfőzőkről van szó, amelyeket kollégáink tüzetesen átnézték, mielőtt megjelentek a használt kávéfőzők között.

Amennyiben meggondolnád magad és egyéb kávéfőző típus érdekelne vagy a kedvezményes árú kiegészítők közt néznél szét, ebben a kategóriában azokat is megtalálod. A vásárlás végén pedig komoly megtakarítás várhat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
224 termék
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155. GR - Karos kávéfőző
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,7 20×
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155. GR
Karos kávéfőző - otthonra, 1550 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 40 × 28,5 × 36,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,8 kg
169 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELpkk65
De'Longhi Magnifica Plus ECAM 320.60. W - Automata kávéfőző Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,8 14×
De'Longhi Magnifica Plus ECAM 320.60. W
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,9 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 36 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,7 kg
+Ajándék Kávé Kimbo JUTA BAG, 2kg melynek értéke 15 490 Ft
265 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELOak57
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga fém, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
519 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SAEAK732
De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB - Automata kávéfőző
A kiszállítás
ingyenes
4,3 100×
De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 36 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,6 kg
219 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK419
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,8 11×
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 380 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 36,1 × 26 × 46,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,3 kg
601 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DLES014
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.61.W - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,9 12×
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.61.W
Automata kávéfőző - intuitív vezérlőpanel érintőgombokkal a készülék egyszerű vezérléséhez, LatteCrema Hot tejhabosító rendszer, 4 fekete-fehér gomb a választott ital elkészítéséhez egy gombnyomással, szemes és őrölt kávéhoz, két eszpresszó egyidejű elkészítése, beépített csendes daráló 13 őrlési fokozattal, kivehető főzőegység az egyszerű tisztítás és karbantartás érdekében, 250g-os szemes kávétartály
186 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DELakv44
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M - Karos kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,9 16×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
275 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK942
4,5 94×
KRUPS Pisa White + XS6000 Autocappuccino EA816170
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 260 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 33 × 36,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,2 kg
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUES003
4,9 14×
KRUPS EA910B10 Sensation C50
Automata kávéfőző - 1450 W energiafelhasználással, sötétkék/fekete szín, elegáns kivitel, 1,7 l-es víztartály, 260 g-os kávébab tartály, könnyen tisztítható - évente 3x csak 1 tabletta, 2 kedvenc ital a gyors elkészítéshez, egyszerű használat, automatikus kikapcsolás, melegvíz funkció, két csésze egyszerre elkészítése, 4 kávéital Barista Inside technológiával a teljes ízért és aromáért (espresso, ristretto, lungo, filter kávé), francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUakv47
KRUPS Espresseria Auto Pisa Black EA815070 - Automata kávéfőző
Típusok
4,8 247×
KRUPS Espresseria Auto Pisa Black EA815070
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 260 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 33 × 36,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,2 kg
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUES002
5,0
De'Longhi ETAM 29.510.B Autentica
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 150 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,4 l, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, állítható vízkeménység, állítható italméret, mérete 47,7 × 19,5 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,1 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK655
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,5
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 35 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,9 kg
169 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELOak220
5,0
BEKO CEG 7302 B Caffé Experto
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1350 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2 l, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 41,2 × 27 × 35,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,8 kg
152 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEKak14
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10
Automata kávéfőző - kávédarlóval, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tejestömlő, automatikus öblítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Leárazás -8 %
359 990 Ft 389 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAEAK724
SAGE Espresso SES878BSS - Karos kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 19×
SAGE Espresso SES878BSS
Karos kávéfőző - otthonra, 1650 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és tejrendszer automatikus tisztítása, tej hőmérséklet beállítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, érintésmentes kijelző, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 41 × 35,4 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,08 kg
305 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK834
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,8 30×
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 35 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,8 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK370
Tchibo Esperto Caffé - Automata kávéfőző Típusok
4,5 70×
Tchibo Esperto Caffé
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 160 g, otthonra, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,1 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, csésze megvilágítása és állítható magasságú kifolyónyílás, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 31,5 × 18 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,17 kg
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK804
Tchibo Esperto Caffé 1.1 ezüst - Automata kávéfőző Típusok
4,5 70×
Tchibo Esperto Caffé 1.1 ezüst
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 160 g, otthonra, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,1 l, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 31,5 × 18 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,17 kg
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK666
KRUPS EA891110 Evidence White tejtartállyal - Automata kávéfőző Típusok
4,6 59×
KRUPS EA891110 Evidence White tejtartállyal
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 3 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
219 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK160
KRUPS EA872B10 Intuition Preference Antracit - Automata kávéfőző Típusok
4,8 105×
KRUPS EA872B10 Intuition Preference Antracit
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, fém kúpos kávédaráló, Smart Slide érintésvezérelt kijelző, szabályozható fényjelző, tej rendszer, két csésze készítése egyidejűleg, forró víz funkció, az ital méretének és a kávé mennyiségének beállítása, 3 kávé hőmérséklet beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, szabályozható kávékiöntés magasság, a víztartály térfogata 3 l, a daráló tartály térfogata 250 g, 5 őrlési durvaság fokozat, 1450 W teljesítmény, 24 cm szélesség, 36,5 cm magasság, 40 cm mélység, 8,2 kg tömeg, a tejtartályt nem tartalmazza, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
269 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK541
KRUPS EA875U10 Intuition Preference+ Grey tejtartállyal - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 105×
KRUPS EA875U10 Intuition Preference+ Grey tejtartállyal
Automata kávéfőző - 15 bar nyomással, fém kúpos kávédarálóval, Smart Slide érintőképernyővel, állítható fényjelzéssel, tejrendszer, egyszerre két csésze, forróvíz funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőmentesítési rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, állítható magasságú kávékivezető, víztartály kapacitása 3 l, őrlő tartály mérete 250 g, őrlési fokozatok száma 5, teljesítmény 1450 W, tejtartály 0,6 l, szélesség 24 cm, magasság 36,5 cm, mélység 40 cm, súly 8,2 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK558
KRUPS EA877D10 Intuition Experience+ tejtartállyal - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 51×
KRUPS EA877D10 Intuition Experience+ tejtartállyal
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró és jeges italok készítése, 21 kávérecept, csendes működés, fém kúpos kávédaráló, Smart Slide érintőképernyő, állítható fényjelzés, személyre szabott profilok mentése, tejrendszer, tejes italok készítése egyetlen érintéssel, egyszerre két csésze elkészítése, melegvíz funkció, az ital méretének és a kávé mennyiségének beállítása, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, állítható magasságú kávékivezető, víztartály kapacitása 3 l, darálótartály mérete 250 g, az őrlési durvaság fokozatainak száma 5, teljesítmény 1550 W, 0,6 l űrtartalmú tejtartály, szélesség 28 cm, magasság 40 cm, mélység 44 cm, tömege 9,2 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
319 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK294
4,0 13×
Tchibo Esperto PRO
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,1 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, tejestömlő, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, csésze megvilágítása és állítható magasságú kifolyónyílás, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 31,5 × 18 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,68 kg
139 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK006
SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel - Karos kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel
Karos kávéfőző - otthonra, 1650 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és tejrendszer automatikus tisztítása, tej hőmérséklet beállítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, érintésmentes kijelző, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 41 × 35,4 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,08 kg
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK459

Darálós kávéfőzők

Darálós kávéfőzők

A Darálós kávéfőzők kategóriában összesen 225 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó darálós kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább darálós kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb darálós kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: darálós kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ