HU Před Startem - Slevy voucherem 15.11 - 4.12 HU Před Startem - Slevy voucherem 15.11 - 4.12

Darálós kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Automata
(133)
Karos
(17)
Csepegtető
(5)
Kivitel
Szabadon álló
(154)
Beépített
(1)
Ital típusa
Espresso
(148)
Tejes kávéitalok
(104)
Jeges kávé
(11)
Filteres kávé
(25)
Cold Brew
(2)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(132)
Automatikus kikapcsolás
(114)
Két csésze készítése egyszerre
(108)
Ital készítése egy gombnyomással
(81)
Kedvenc italok beállítása
(50)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(8)
Víztartály
(110)
Nyomásmérő/manométer
(4)
Beépített kávédaráló
(155)
Kijelző
(90)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(75)
Érintésmentes kijelző
(30)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(63)
Manuális gombok
(28)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(57)
Tejrendszer
(75)
Tejestömlő
(32)
Kiegészítő tejhabverő
(9)
Tejes megoldás nélkül
(21)

A darálós kávégépek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Sokan el sem tudják képzelni a reggelüket egy jó csésze koffeinadag nélkül. Ám reggelente gyakran szenvedünk időhiányban, így különösen nagyra értékeljük, ha kávénkat gyorsan és egyszerűen tudjuk elkészíteni. Az automata darálós kávéfőző egy gombnyomásra elkészíti a kívánt italt. Vajon mire fontos figyelmet fordítani darálós kávégép vásárlásakor? Tanácsot adunk a választáshoz. 

Tovább

Milyen darálós kávégépek találhatók kínálatunkban?

A kávédarálós kávéfőző tökéletes nemcsak otthoni, de irodai használatra is. Milyen típust érdemes választani? 

Az automata kávéfőzőgépek gyorsak és pontosak

Az automata kávéfőzőgép darálóval pontos és gyors kávékészítést garantálnak. Akár az előre beállított programok egyikét választod, akár saját receptet használsz, biztos lehetsz benne, hogy mindig ugyanazt az italt kapod, és a konyhapultod is tiszta marad. Az automata őrlős kávéfőző a kávébabot közvetlenül a kávé elkészítése előtt darálja le.

 • Teljesen automatizált folyamat
 • Időt takarít meg – elég egy gombnyomás
 • Csészemelegítő funkció
 • Testreszabható programok
 • Egyes modelleknél automatikus tisztítás és karbantartás
 • Általában magasabb ár
 • Nagyobb méretek

A automata darálós kávéfőző közvetlenül a kávé elkészítése előtt őrli meg a kávét, így az megőrzi frissességét, finom ízét és gazdag aromáját.

Karos kávéfőző darálóval a szertartások kedvelőinek

Habár a karos darálós kávégépek szintén rendelkeznek beépített darálóval, nem kínálnak teljesen automatizált kávékészítést. A gép először megőrli a szemes kávét, amelyet a kar végén található kehelybe kell adagolni, majd letömöríteni, és kész is. A karos darálós kávéfőzőkkel kávézókban és éttermekben találkozhatunk, ahol baristák használják őket.

 • Egyedülálló kávészertartást kínál
 • Általában alacsonyabb ár
 • A kávé készítésének folyamata mindvégig a te kezedben van
 • Csészemelegítő funkció
 • A kávé elkészítése némileg több időt vesz igénybe

A karos darálós kávéfőző nem készíti el automatikusan az italt, amely sokakat elriaszthat. Ám ha belejössz a megfelelő kávékészítési eljárásba, akkor minden egyes csésze ital ellenállhatatlanul finom lesz.

A beépített eszpresszó kávéfőzőgép darálóval elegáns megoldást jelent

A fent említett típusok mellett beépített darálós kávéfőzőt is választhatsz. Ez teljesen be van építve a konyhabútorba, így nem foglal helyet az asztalon vagy a konyhapulton. Az ilyen darálós kávéfőző esetén a kávékészítési folyamat (és egyes modelleknél a tisztítás is) teljesen automatizált.

Hogyan válasszunk darálós kávéfőzőt?

Akár az automatikus, akár a karos darálós kávégép felé hajlasz, a következő szempontokat mindenképp vedd figyelembe.

Kávédarálós kávéfőző – mi befolyásolja az áramfogyasztást?

A darálós kávéfőzőgép olyan eszköz, amelynek elsődleges célja kedvenc italod elkészítésének leegyszerűsítése. Minél nagyobb az energiafogyasztás, annál gyorsabban melegszik fel a kávéfőző. Ez az érték általában 1000 és 3000 W között mozog. Azt viszont fontos megjegyezni, hogy a darálós kávéfőző áramfogyasztása az elkészített kávé minőségét nem befolyásolja.

i

Ha igazán olcsó kávégépet keresel, válassz kapszulás kávéfőzőt. Ne feledd, viszont, hogy a kapszulából készített kávé sokszor többe kerülhet, mint a szemes kávé.

Darálós kávéfőző választásakor vedd figyelembe a nyomást

A darálós kávéfőző másik fontos paramétere a kávékészítéshez használt nyomás. A professzionális eszközök nyomásértéke legalább 9 bar. Az otthoni darálós kávéfőzők általában 15 és 20 bar közötti nyomást használnak.

Ha univerzális megoldást, azaz őrölt kávéhoz és a kapszulákhoz alkalmas kávéfőzőt keresel, akkor válassz karosat. Habár ehhez nem ugyanolyan kapszulák, hanem speciális E.S.E. kávépárnák kellenek.


Milyen funkciókkal bír egy darálós kávéfőző?

A darálós kávéfőzők számos hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a kávé elkészítését.

 • A kijelző a darálós kávéfőző vezérlésére és az épp végzett művelet állapotának megjelenítésére szolgál.
 • A vízkőtelenítő rendszer tisztán tartja az otthon használt darálós kávéfőzőt.
 • A két csésze egyidejű elkészítése funkció felgyorsítja a kávékészítés folyamatát.
 • A kávé mennyiségének beállítása teljesen a te igényeiden múlik. A saját ízlésednek megfelelően állítsd be.
 • A tejrendszer a tejhabosításról gondoskodik.
 • Az időzítő főleg reggel, ébredés után fogod értékelni, hiszen beállíthatod a kávékészítés kezdetét.

Használt darálós kávéfőzőgép

A darálós kávéfőzők a drágább kávékészítő gépek közé tartoznak. Áruk nem ritkán több 100 000 Ft is lehet, ezért minden lehetőséget, árkedvezményt ki kell használni. A használt kávégépek között találsz jópár darálós kávéfőzőt is, akár 20-25% kedvezménnyel. Az összes ilyen termékre legalább 12 hónap garancia érvényes. Felbontott csomagolású, újszerű vagy csak kipróbált darálós kávéfőzőkről van szó, amelyeket kollégáink tüzetesen átnézték, mielőtt megjelentek a használt kávéfőzők között.

Amennyiben meggondolnád magad és egyéb kávéfőző típus érdekelne vagy a kedvezményes árú kiegészítők közt néznél szét, ebben a kategóriában azokat is megtalálod. A vásárlás végén pedig komoly megtakarítás várhat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
KRUPS EA897B10 Evidence Eco Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - 62%-ban újrahasznosított műanyagból készült, könnyen tisztítható, sűrű tejhab gombnyomásra, fém kúpos őrlő, egyszerre két csésze elkészítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, három kávéhőmérséklet beállítása, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékifolyó, víztartály kapacitása 2,3 l, őrlő tartály mérete 260 g, őrlési fokozat 5, teljesítmény 1450 W, szélesség 24 cm, magasság 38 cm, mélység 36,7 cm, súly 7,8 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
171 990 Ft

2.
Philips 5400 Series EP5444/70 Szállításra kész 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, háztartásba, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, használói profilok, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,2 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
300 000 Ft

3.
KRUPS EA810870 Essential Roma Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, automatikus kikapcsolás, kávédaráló, beállítható kávémennyiség, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, 3 beállítható kávéhőmérséklet, gőzfúvóka cappuccino és latte készítéséhez, két csésze készítése egyidejűleg, állítható kávékifolyó, vezérlőpanel LED jelzőkkel, őrlőszerkezet: kúpos kövek, 1,7 l-es víztartály, daráló kapacitása: 260 g, 3 választható őrlési durvaság, 1450 W teljesítményfelvétel, 24,5 cm széles, 36,5 cm magas, 33 cm mély, tömege: 7,1 kg, Csehországban gyártva, 15 év javíthatósági garancia
99 980 Ft

Még több
155 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 117×
KRUPS EA897B10 Evidence Eco
Automata kávéfőző - 62%-ban újrahasznosított műanyagból készült, könnyen tisztítható, sűrű tejhab gombnyomásra, fém kúpos őrlő, egyszerre két csésze elkészítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, három kávéhőmérséklet beállítása, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékifolyó, víztartály kapacitása 2,3 l, őrlő tartály mérete 260 g, őrlési fokozat 5, teljesítmény 1450 W, szélesség 24 cm, magasság 38 cm, mélység 36,7 cm, súly 7,8 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
171 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK156
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automata kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 37×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
348 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK143
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T - Automata kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 42×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
411 100 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK186
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS - Automata kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 380 g, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 47 × 26 × 37,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
+Ajándék Kávé De'Longhi Espresso Arabica, szemes, 1000g melynek értéke 10 190 Ft
588 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DLES014
5,0
SENCOR SES 7018BK
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 150 g, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,1 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, mérete 31,5 × 18 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
91 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENatk36
4,5
Philips 2200 Series EP2232/40
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, háztartásba és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, tejrendszer, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
172 210 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL310HU
4,7 104×
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.115.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 34 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Szuper ár
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK911
3,7
Philips 3200 Series EP3243/70
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 37,1 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
256 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL728
SAGE SES876BST Espresso - Karos kávéfőző
Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,3
SAGE SES876BST Espresso
Karos kávéfőző - háztartásba, 1850 W teljesítmény, 9 bar nyomás, anyaga fém, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőtelenítő program, érintésmentes kijelző, állítható italhőmérséklet, mérete 45,7 × 40,4 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,98 kg
333 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK560
KRUPS EA891110 Evidence White tejtartállyal - Automata kávéfőző
Típusok
4,6 49×
KRUPS EA891110 Evidence White tejtartállyal
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 3 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
219 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK160
Tchibo Esperto Caffé 2 Titanium Silver - Automata kávéfőző
Típusok
5,0
Tchibo Esperto Caffé 2 Titanium Silver
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, háztartásba, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,4 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, csésze megvilágítása és állítható magasságú kifolyónyílás, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 33,6 × 18 × 39,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,64 kg
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK914
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B - Automata kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 52×
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,5 kg
+Ajándék Kávé De'Longhi Espresso Prestige, szemes, 2x1000g melynek értéke 18 290 Ft
349 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK604
SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel - Karos kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
SAGE SES878BST Espresso Black StainSteel
Karos kávéfőző - háztartásba, 1650 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és tejrendszer automatikus tisztítása, tej hőmérsékletének beállítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, érintésmentes kijelző, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 41 × 35,4 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,08 kg
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK459
4,6 79×
KRUPS Pisa White + XS6000 Autocappuccino EA816170
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 260 g, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 33 × 36,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,2 kg
159 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUES003
4,7
Philips Series 800 EP0820/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, háztartásba és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, hőmérséklet tartás funkció, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, vízkőtelenítő program, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,5 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
Leárazás -15 %
111 100 Ft 129 980 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK448
3,9 11×
Tchibo Esperto PRO
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, háztartásba, 1470 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,1 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, tejestömlő, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, csésze megvilágítása és állítható magasságú kifolyónyílás, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 31,5 × 18 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,68 kg
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHAK006
5,0
Philips 4300 Series EP4341/50
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, háztartásba, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, kijelző, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,2 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
Szuper ár
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL712
5,0
Philips 2200 Series EP2235/40
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, háztartásba, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 36,6 × 24,7 × 43,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
172 210 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL324
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10 - Automata kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
4,3
Saeco GranAroma Deluxe SM6682/10
Automata kávéfőző - kávédarlóval, háztartásba, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tejestömlő, automatikus öblítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
479 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAEAK724
5,0
Saeco GranAroma SM6582/30
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, háztartásba és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, hőmérséklet tartás funkció, tejrendszer, tejrendszer automatikus tisztítása és vízkőtelenítő program, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
294 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAEAK456
5,0
Philips 3200 Series EP3242/60
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, háztartásba, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
253 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL236
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G - Automata kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, vízszint jelző, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőtelenítő program, csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
352 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK217
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 - Automata kávéfőző
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, háztartásba és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga fém, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
599 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SAEAK732
4,8 20×
De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, háztartásba, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 36 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,6 kg
174 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK396

Darálós kávéfőzők

értékelésKRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőző (BEMUTATÓ) Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban...
Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022. január 31. között, és 12 000 Ft értékű kávé vásárlására jogosító utalványt kapsz, vagy bármely Nespresso otthoni kávéfőzőt az Original termékcsaládból, és 9000 Ft...
A Philips sorozat LatteGo 5400 automata kávéfőzőjének részletes áttekintése a tejrendszer leggyorsabb tisztításával és a bő kávékínálattal mindenkit elbűvöl, aki új, teljesen automatikus kávéfőző vásárlását fontolgatja. 14 napon keresztül teszteltük az új LatteGo...
vízkőtlenítésHogyan vízkőmentesítsük a kávéfőzőt A kávéfőző vízkőmentesítése az általános karbantartás része kell, hogy legyen. Segítünk abban, hogyan vízkőmentesítsd a kávéfőzőt, ha épp nincs kéznél vízkőmentesítő tabletta. Cikkünkből megtudhatod, hogyan vidd véghez egyszerűen a kávéfőző vízkőmentesítését...
További cikkek

Darálós kávéfőzők

A Darálós kávéfőzők kategóriában összesen 156 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó darálós kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb darálós kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: darálós kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ