A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Darálós kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Automata
(177)
Karos
(29)
Filteres
(5)
Kivitel
Szabadon álló
(209)
Beépíthető
(2)
Ital típusa
Espresso
(191)
Tejes kávéitalok
(151)
Jeges kávé
(23)
Filteres kávé
(33)
Cold Brew
(1)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(182)
Automatikus kikapcsolás
(161)
Két csésze készítése egyszerre
(154)
Ital készítése egy gombnyomással
(133)
Kedvenc italok beállítása
(81)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(9)
Víztartály
(168)
Nyomásmérő/manométer
(14)
Beépített kávédaráló
(211)
Kijelző
(115)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(84)
Érintésmentes kijelző
(38)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(101)
Manuális gombok
(43)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(90)
Tejrendszer
(93)
Tejestömlő
(42)
Kiegészítő tejhabosító
(13)
Tejes megoldás nélkül
(27)

A darálós kávégépek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Sokan el sem tudják képzelni a reggelüket egy jó csésze koffeinadag nélkül. Ám reggelente gyakran szenvedünk időhiányban, így különösen nagyra értékeljük, ha kávénkat gyorsan és egyszerűen tudjuk elkészíteni. Az automata darálós kávéfőző egy gombnyomásra elkészíti a kívánt italt. Vajon mire fontos figyelmet fordítani darálós kávégép vásárlásakor? Tanácsot adunk a választáshoz. 

Tovább

Milyen darálós kávégépek találhatók kínálatunkban?

A kávédarálós kávéfőző tökéletes nemcsak otthoni, de irodai használatra is. Milyen típust érdemes választani? 

Az automata kávéfőzőgépek gyorsak és pontosak

Az automata kávéfőzőgép darálóval pontos és gyors kávékészítést garantálnak. Akár az előre beállított programok egyikét választod, akár saját receptet használsz, biztos lehetsz benne, hogy mindig ugyanazt az italt kapod, és a konyhapultod is tiszta marad. Az automata őrlős kávéfőző a kávébabot közvetlenül a kávé elkészítése előtt darálja le.

  • Teljesen automatizált folyamat
  • Időt takarít meg – elég egy gombnyomás
  • Csészemelegítő funkció
  • Testreszabható programok
  • Egyes modelleknél automatikus tisztítás és karbantartás
  • Általában magasabb ár
  • Nagyobb méretek

A automata darálós kávéfőző közvetlenül a kávé elkészítése előtt őrli meg a kávét, így az megőrzi frissességét, finom ízét és gazdag aromáját.

Karos kávéfőző darálóval a szertartások kedvelőinek

Habár a karos darálós kávégépek szintén rendelkeznek beépített darálóval, nem kínálnak teljesen automatizált kávékészítést. A gép először megőrli a szemes kávét, amelyet a kar végén található kehelybe kell adagolni, majd letömöríteni, és kész is. A karos darálós kávéfőzőkkel kávézókban és éttermekben találkozhatunk, ahol baristák használják őket.

  • Egyedülálló kávészertartást kínál
  • Általában alacsonyabb ár
  • A kávé készítésének folyamata mindvégig a te kezedben van
  • Csészemelegítő funkció
  • A kávé elkészítése némileg több időt vesz igénybe

A karos darálós kávéfőző nem készíti el automatikusan az italt, amely sokakat elriaszthat. Ám ha belejössz a megfelelő kávékészítési eljárásba, akkor minden egyes csésze ital ellenállhatatlanul finom lesz.

A beépített eszpresszó kávéfőzőgép darálóval elegáns megoldást jelent

A fent említett típusok mellett beépített darálós kávéfőzőt is választhatsz. Ez teljesen be van építve a konyhabútorba, így nem foglal helyet az asztalon vagy a konyhapulton. Az ilyen darálós kávéfőző esetén a kávékészítési folyamat (és egyes modelleknél a tisztítás is) teljesen automatizált.

Hogyan válasszunk darálós kávéfőzőt?

Akár az automatikus, akár a karos darálós kávégép felé hajlasz, a következő szempontokat mindenképp vedd figyelembe.

Kávédarálós kávéfőző – mi befolyásolja az áramfogyasztást?

A darálós kávéfőzőgép olyan eszköz, amelynek elsődleges célja kedvenc italod elkészítésének leegyszerűsítése. Minél nagyobb az energiafogyasztás, annál gyorsabban melegszik fel a kávéfőző. Ez az érték általában 1000 és 3000 W között mozog. Azt viszont fontos megjegyezni, hogy a darálós kávéfőző áramfogyasztása az elkészített kávé minőségét nem befolyásolja.

i

Ha igazán olcsó kávégépet keresel, válassz kapszulás kávéfőzőt. Ne feledd, viszont, hogy a kapszulából készített kávé sokszor többe kerülhet, mint a szemes kávé.

Darálós kávéfőző választásakor vedd figyelembe a nyomást

A darálós kávéfőző másik fontos paramétere a kávékészítéshez használt nyomás. A professzionális eszközök nyomásértéke legalább 9 bar. Az otthoni darálós kávéfőzők általában 15 és 20 bar közötti nyomást használnak.

Ha univerzális megoldást, azaz őrölt kávéhoz és a kapszulákhoz alkalmas kávéfőzőt keresel, akkor válassz karosat. Habár ehhez nem ugyanolyan kapszulák, hanem speciális E.S.E. kávépárnák kellenek.


Milyen funkciókkal bír egy darálós kávéfőző?

A darálós kávéfőzők számos hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a kávé elkészítését.

  • A kijelző a darálós kávéfőző vezérlésére és az épp végzett művelet állapotának megjelenítésére szolgál.
  • A vízkőtelenítő rendszer tisztán tartja az otthon használt darálós kávéfőzőt.
  • A két csésze egyidejű elkészítése funkció felgyorsítja a kávékészítés folyamatát.
  • A kávé mennyiségének beállítása teljesen a te igényeiden múlik. A saját ízlésednek megfelelően állítsd be.
  • A tejrendszer a tejhabosításról gondoskodik.
  • Az időzítő főleg reggel, ébredés után fogod értékelni, hiszen beállíthatod a kávékészítés kezdetét.

Használt darálós kávéfőzőgép

A darálós kávéfőzők a drágább kávékészítő gépek közé tartoznak. Áruk nem ritkán több 100 000 Ft is lehet, ezért minden lehetőséget, árkedvezményt ki kell használni. A használt kávégépek között találsz jópár darálós kávéfőzőt is, akár 20-25% kedvezménnyel. Az összes ilyen termékre legalább 12 hónap garancia érvényes. Felbontott csomagolású, újszerű vagy csak kipróbált darálós kávéfőzőkről van szó, amelyeket kollégáink tüzetesen átnézték, mielőtt megjelentek a használt kávéfőzők között.

Amennyiben meggondolnád magad és egyéb kávéfőző típus érdekelne vagy a kedvezményes árú kiegészítők közt néznél szét, ebben a kategóriában azokat is megtalálod. A vásárlás végén pedig komoly megtakarítás várhat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
KRUPS EA810870 Essential Roma Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző 15 bar nyomás, automatikus kikapcsolás, kávédaráló, kávémennyiség beállítása, vízmennyiség beállítása, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, gőzfúvóka cappuccinohoz és latte-hoz, egyszerre két csésze elkészítése, állítható kávékifolyó, LED világítással ellátott vezérlőpanel, őrlőszerkezet kúpos kövek, víztartály űrtartalma 1,7 l, daráló tartály mérete 260 g, őrlési durvasági fokozat 3, felvett teljesítmény 1450 W, szélessége 24,5 cm, magassága 36,5 cm, mélysége 33 cm, tömege 7,1 kg, 15 év javíthatósági garancia
99 980 Ft

2.
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.115.B Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 34 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
132 990 Ft

3.
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, vízszint jelző, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőtelenítő program, csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
349 990 Ft

Még több
211 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 142×
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.115.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 34 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Szuper ár
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK911
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 54×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
348 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK143
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, vízszint jelző, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőtelenítő program, csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
349 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK217
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga fém, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
599 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SAEAK732
5,0
Philips Series 1200 EP1220/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
Szuper ár
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK674HU
4,8
Philips 2200 Series EP2232/40
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, tejrendszer, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL310HU
SAGE SES876BST Espresso - Karos kávéfőző
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 16×
SAGE SES876BST Espresso
Karos kávéfőző - otthonra, 1850 W teljesítmény, 9 bar nyomás, anyaga fém, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőtelenítő program, érintésmentes kijelző, állítható italhőmérséklet, mérete 45,7 × 40,4 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,98 kg
333 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK560
4,9 15×
De'Longhi ECAM 21.117.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, két csésze készítése egyszerre, víztartály, vízszint jelző, őrölt kávé tartó, kiegészítő tejhabverő, automatikus öblítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 43 × 23,8 × 35,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Szuper ár
128 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3019h2
4,6 183×
Philips 5400 Series EP5444/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, víztartály, tejrendszer, energiatakarékos mód, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,2 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
259 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL330
SAGE SES876BSS Espresso - Karos kávéfőző
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 16×
SAGE SES876BSS Espresso
Karos kávéfőző - otthonra, 1850 W teljesítmény, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 41 × 33 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,7 kg
333 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK917
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 61×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
386 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK186
4,9 16×
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M
Karos kávéfőző - otthonra, retro, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód és állítható vízkeménység, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 44,5 × 38 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 13,5 kg
268 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK942
4,7 43×
Sage BES875BKS
Karos kávéfőző - otthonra, 1850 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és tejrendszer automatikus tisztítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 42 × 31 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,7 kg
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK793
5,0
Philips 1200 Series EP1223/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL580HU
KRUPS EA895831 Evidence One Black - Automata kávéfőző
Típusok
4,8 77×
KRUPS EA895831 Evidence One Black
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 5 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK392
Philips 3200 Series EP3243/70 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Philips 3200 Series EP3243/70
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 37,1 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL728
4,5 94×
KRUPS Pisa White + XS6000 Autocappuccino EA816170
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 260 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 33 × 36,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,2 kg
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUES003
KRUPS EA897B10 Evidence Eco - Automata kávéfőző
Típusok
4,6 173×
KRUPS EA897B10 Evidence Eco
Automata kávéfőző - 62%-ban újrahasznosított műanyagból készült, könnyen tisztítható, sűrű tejhab gombnyomásra, fém kúpos őrlő, egyszerre két csésze elkészítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, három kávéhőmérséklet beállítása, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékifolyó, víztartály kapacitása 2,3 l, őrlő tartály mérete 260 g, őrlési fokozat 5, teljesítmény 1450 W, szélesség 24 cm, magasság 38 cm, mélység 36,7 cm, súly 7,8 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
171 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK156
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 78×
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,5 kg
349 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK604
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, kijelző, őrölt kávé tartó, kiegészítő tejhabverő, vízszűrőcsere ellenőrzés és vízkőtelenítő program, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAEAK779
Philips Series 3300 Panarello Plus EP3326/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK473HU
4,7 306×
KRUPS EA810870 Essential Roma
Automata kávéfőző 15 bar nyomás, automatikus kikapcsolás, kávédaráló, kávémennyiség beállítása, vízmennyiség beállítása, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, gőzfúvóka cappuccinohoz és latte-hoz, egyszerre két csésze elkészítése, állítható kávékifolyó, LED világítással ellátott vezérlőpanel, őrlőszerkezet kúpos kövek, víztartály űrtartalma 1,7 l, daráló tartály mérete 260 g, őrlési durvasági fokozat 3, felvett teljesítmény 1450 W, szélessége 24,5 cm, magassága 36,5 cm, mélysége 33 cm, tömege 7,1 kg, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
99 980 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3065i
De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,3
De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 580 g, otthonra, 1550 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,1 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 40,5 × 29 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 16,8 kg
+Ajándék Tisztító szett De'Longhi melynek értéke 11 190 Ft
941 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: DELAK550
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155.MB - Karos kávéfőző Típusok
4,7 19×
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155.MB
Karos kávéfőző - otthonra, 1400 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2,5 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, nyomásmérő/manometer, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 39,9 × 28,5 × 36,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10 kg
170 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK921

Darálós kávéfőzők

értékelésKRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőző (BEMUTATÓ) Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban...
Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022. január 31. között, és 12 000 Ft értékű kávé vásárlására jogosító utalványt kapsz, vagy bármely Nespresso otthoni kávéfőzőt az Original termékcsaládból, és 9000 Ft...
A Philips sorozat LatteGo 5400 automata kávéfőzőjének részletes áttekintése a tejrendszer leggyorsabb tisztításával és a bő kávékínálattal mindenkit elbűvöl, aki új, teljesen automatikus kávéfőző vásárlását fontolgatja. 14 napon keresztül teszteltük az új LatteGo...
vízkőtlenítésHogyan vízkőmentesítsük a kávéfőzőt A kávéfőző vízkőmentesítése az általános karbantartás része kell, hogy legyen. Segítünk abban, hogyan vízkőmentesítsd a kávéfőzőt, ha épp nincs kéznél vízkőmentesítő tabletta. Cikkünkből megtudhatod, hogyan vidd véghez egyszerűen a kávéfőző vízkőmentesítését...
További cikkek

Darálós kávéfőzők

A Darálós kávéfőzők kategóriában összesen 211 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó darálós kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb darálós kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: darálós kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ