DDPai M4 Plus Pro

Termékkatalógus
DDPai M4 Plus Pro
4,0 1 értékelés
Autós kamera - 2560x1440px, mágneses tartóval, GPS, WiFi, G-szenzor, távirányító, 128 GB-os memóriakártya támogatás, kifinomult okostelefon alkalmazás
Kód:  DDP01 Termékszám:  DDPai M4 Plus Pro

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DDPai M4 Plus Pro

Tartsd folyamatosan kontroll alatt, ami az úton történik. A kompakt, nagyfelbontású kamerával nagyon közelről készíthetsz felvételeket, amelyek hiteles bizonyítékként szolgálhatnak váratlan események során. A nagy felbontás mellett a kamera kifinomult okostelefon alkalmazással is büszkélkedhet, amelyet a GPS modulhoz, WiFi támogatáshoz vagy az érzékeny G-szenzor beállításához is használhatsz. A mágneses tartónak köszönhetően könnyen felszerelhető, és a mellékelt távirányítóval is működtethető. Széles látóteret biztosít, valamint memóriakártyára rögzíti a felvételeket.

A DDPai M4 Plus Pro kamera legfontosabb jellemzői

  • Nagy felbontásban rögzít
  • WiFi támogatás
  • Folyamatos felvétel
  • A legfontosabb pillanatokat zárolja
  • Érzékeny G-szenzorral rendelkezik
  • Támogatja a mikro SD kártyákat
  • Egyedülálló mágneses tartóval rendelkezik

Tökéletes felvétel minden helyzetben

A kamera felbontása annyira kiváló, hogy nagyon könnyű felismeri a rendszámtábla adatait, vagy akár egy arcot is. Ezenkívül a lencse tökéletes fényerővel büszkélkedhet, így kiváló minőségű felvételt készít még rossz látási viszonyok között is. Minden videót egy micro SD kártyán tárol, amelynek legnagyobb támogatott kapacitása 128 GB. Nem kell aggódnod a memóriakártyán lévő szabad hely miatt, hiszen a kamera automatikusan felülírja a régebbi felvételeket, így folyamatos rögzítést tesz lehetővé. Az érzékeny G-szenzor a kritikus pillanatokra reagál, mint például a hirtelen gyorsítás, fékezés vagy ütközés és automatikusan blokkolja ezen adatok felülírását.

Töltsd le kamerádhoz az okos alkalmazást

A DDPai applikáció használatával okostelefonodon közvetlenül lejátszhatod vagy mentheted a felvételeket WiFi-n keresztül. Készíts 5-30 másodperces videókat és oszd meg őket azonnal a közösségi oldalakon. Az alkalmazás az útvonal visszafelé történő böngészését, valamint statisztikák megtekintését is lehetővé teszi egy adott útról.

A csomag tartalma:

  • Kamera
  • Távirányító
  • Töltő két USB csatlakozóval
  • Öntapadós rögzítés
  • 3,5 m-es USB tápkábel

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Töltőkábel/adapter, Tartó, Távirányító Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
71 g Kész!
Szélesség
6,42 cm Kész!
Magasság
6,47 cm Kész!
Mélység
3,29 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
250 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DDPai M4 Plus Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DDPai M4 Plus Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DDPai M4 Plus Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DDPai M4 Plus Pro Auto Kamera Recorder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DDPai M4 Plus Pro Auto Kamera Recorder.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ