Slevy s AP+ Samsung HU TV launch

DDPai X2 Pro+

Termékkatalógus
DDPai X2 Pro+
1,0 1 értékelés
Autós kamera - professzionális szett, 2 kamera, 2560x1440px elülső kamera, GPS, WiFi, G-szenzor, távirányító, 128GB-os memóriakártya támogatás, kifinomult okostelefon alkalmazás
Kód:  DDP01b Termékszám:  DDPai X2 Pro+

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DDPai X2 Pro+

A menetrögzítő kamera az autóban csak akkor igazán hatékony, ha olyan jó felvételeket készít, amelyek egy adott esemény perdöntő bizonyítékaként szolgálhatnak. Szereld fel autódat nem csak egy, de két kamerával is - az elülső kamerát QHD felbontás, a hátsót HD felbontás jellemzi. Ez egy professzionális duál HD kamera szett, amely az autó előtt és mögött zajló eseményeket is rögzíti. A nagy felbontásnak köszönhetően még gyenge fényviszonyok között is felismeri más járművek rendszámát - a legkritikusabb helyzetben is. A kamerák a legmodernebb technológiával rendelkeznek és okostelefon alkalmazáson keresztül is tudnak kommunikálni.

A DDPai X2 Pro+ menetrögzítő kamera szett legfontosabb jellemzői

  • Kiváló menetrögzítő kamera szett
  • Elülső kamera felbontás 2560 × 1440px,  hátsó kamera felbontás 1280 × 720px
  • Az autó előtt és mögött zajló eseményeket áttekinthetővé teszi
  • Érzékeny G-szenzor, végtelenített felvétel
  • Alkalmazáson keresztül történő kommunikáció és beállítás
  • Pontos GPS-koordináták rögzítése
  • Automatikus lezárás a kritikus pillanatokban
  • Külső SNAP gomb a gyors felvételkészítéshez

Professzionális menetrögzítő kamerák az autóban

A DDPai X2 Pro+ menetrögzítő kamerák végtelen felvételt biztosítanak. Egyszerűen felülírják a már rögzített adatokat, így nem foglalnak feleslegesen helyet a memóriakártyán. Ugyanakkor érzékeny G-szenzorral is rendelkeznek, amely a kritikus pillanatokra válaszolva, mint például a hirtelen gyorsítás, fékezés vagy ütközés, automatikusan blokkolja az adatok felülírását. Külső SNAP gomb is rendelkezésre áll, amellyel gyorsan rögzíthetsz egy 10 másodperces jelenetet is, amely szintén blokkolásra kerül. A fényképezőgép memóriakártyáját 128 GB-os támogatás jellemzi, valamint mikro USB porttal rendelkezik.

A modern technológiának köszönhetően pontos koordinátákat és vezetési adatokat továbbít a GPS számára. WiFi segítségével a kamerát intelligens DDPai alkalmazásokkal is összekötheted. Okoseszközöd segítségével feldolgozhatod a felvételt, vezérelheted a kamerát és manuálisan is beállíthatod a G-szenzor érzékenységét. Sőt, a kamerák optikai képstabilizátorral és 3D zajcsökkentéssel  is büszkélkedhetnek. A látószög szintén kiváló - az elülső kamerát 140°-os, míg a hátsót 120°-os látószög jellemzi.

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Autós töltő, Tartó, Távirányító Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
121 g Kész!
Szélesség
9,8 cm Kész!
Magasság
2,9 cm Kész!

Látószög
120 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/2,2 Kész!
Érzékelő felbontása
4 Mpx Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DDPai X2 Pro+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DDPai X2 Pro+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DDPai X2 Pro+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DDPai X2 Pro+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DDPai X2 Pro+.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ