Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

DE LONGHI ESAM 3200

Termékkatalógus
DE LONGHI ESAM 3200
Automata kávéfőző automatikus, LED-ek, csiszoló csiszolás kávé, cappuccino rendszer tartály térfogata 1,8 liter, a nyomás a 15bar, teljesítmény 1450W, ezüst színű
Kód:  DLES016 Termékszám:  40020521 Gyártó honlapja:

DE LONGHI ESAM 3200

Teljesen automatikus e spresso De'Longhi Magnifica ESAM 3200 nagy segítség a napi előállítására kiváló kávét.Ez alkalmas kávészemek, valamint az előre őrölt kávét.Integrált csendes daráló 13 grind beállításokat.Ízlés szerint kiválaszthatja a kávé erőssége és a víz mennyiségét. A nagy előnye,Tubeless kompakt rendszer, amely biztosítja a használatát csak őrölt kávé, így egy italra egy tökéletes íz és a tökéletes hőmérsékletet. Kávé is büszkélkedhet funkciók azonnali előmelegítő berendezés fűtésére a mag, így mindig használatra kész.

Legfontosabb jellemzők

  • Köszörű 13 grind beállítási lehetőségek
  • Kompakt Tubeless rendszer a tökéletes aroma és ideális hőmérséklet
  • A közvetlen előmelegítés
  • Használhatja a szemes és őrölt kávé
  • Cappuccino rendszer létrehozása gazdag tejhab
  • Automatikus tisztítás és vízkőmentesítés programot
  • Cserélhető főzőegységet

nagy jellegét

Hála Cappuccino rendszer segítségével gőzfúvókához keverékek gőz, a levegő és a tej, hogy hozzon létre egy gazdag selymes tejhabbal, és élvezze a finom cappuccino vagy a latte macchiato. Ugyanakkor, tudod készíteni két csésze kávét. Szabadalmazott termoblokk biztosítása érdekében, hogy az ital mindig ideális és állandó hőmérsékletet. További kényelmi funkciók közé tartozik a kijelző a víz mennyisége és a kávészemek, forrázott funkciókat, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, vagy termosztát a gőz és kávé. Van is az automatikus kikapcsolási funkció a nagyobb biztonság érdekében.

Egyszerű karbantartás és tisztítás

Amellett, hogy könnyen kezelhető, ez egyszerűen tisztítható és karbantartható köszönhetően az automata kávéfőző gép tisztítása és odvápňovacímu programot. A készülék fel van szerelve egy levehető forrázóegység, amely könnyen eltávolítható és tisztítható. Azt is fel van szerelve egy levehető víztartály 1,8 literes tartály a kávézacc kapacitású 14 csésze per 72 óra. Merüljön el a kedvenc csésze illatos kávé a top kávéfőző.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 450 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,8 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
37,5 cm Kész!
Szélesség
28,5 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!
Tömeg
10 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DE LONGHI ESAM 3200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ESAM 3200. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DE LONGHI ESAM 3200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DE LONGHI ESAM 3200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DE LONGHI ESAM 3200.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ