Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

De'Longhi KG520.M

Termékkatalógus
De'Longhi KG520.M
5 1 értékelés
Kávédaráló - kávébab tartály kapacitása: 350 g, 18 féle őrlési finomság állítható be, acél őrlőkő, beállítható csészék száma: 1-14
Kód:  DLMK002 Termékszám:  0177111039 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi KG520.M

DE'LONGHI KITCHEN

KG520.M
KÁVÉDARÁLÓ
 

Valami más készülődik

Eme univerzális kávédaráló nem csak hogy tökéletesre készíti a kávébabokat, de kiméri pont a kellő mennyiséget a kávédhoz. Ennek köszönhetően pont annyit használ csak el, amely kifejezetten szükséges italodhoz. Véget ért a feleslegesen leőrölt kávék kora. A darált mennyiséget az exkluzív kiegészítőknek köszönhetően pedig a daráló memóriájába is elmentheted. 350 g-nyi kávét képes tartani magában. Ha szeretnéd, el is játszadozhatsz az őrlés finomságával, így tapasztalva ki ízlésedhez illőt. Kezelése kényelmes és egyszerű. Az espressohoz való kiegészítővel pedig csak meg kell mondanod mégis pontosan mennyit szeretnél inni espressóból, csöpögtetett kávéból, vagy French pressből. 


Széles használati lehetőség

A darálót könnyedén ízlésedhez szabhatod. A klasszikus espressot, ristrettot, a szűrt kávét, vagy talán a French Press-t kedveled jobban? Mindet tudja kezelni, ha a megfelelő babot és feldolgozást választod ki.

Két lehetőség áll rendelkezésedre:

1. 170 g-os tartály, az őrölt kávénak

2. Kávékar azonnali használathoz (a csomaggal érkező adapter segítségével)

Kifinomult érzék a részletekhez

A kívánt mennyiségű kávét porrá őrli. Egytől 14 csészényi adagig választhatsz. Akármit is válassz, a kávé mindig friss őrleményből készül. Próbáld ki a speciális adaptert egy vagy két csészényi espresso készítéséhez. Ezt az őrölt kávé tartójához tudod csatlakoztatni.

 
 
 

Off
Mlýnek na kávu De'Longhi KG520.M - přizpůsobení
 

Alkalmazkodó

A kúp alakú örlőknek köszönhetően váltogathatod a különböző italokhoz passzoló finomságot, 18 szint közül. Választhatod az extrafinomat, mely tökéletesen megfelel expressóhoz, vagy a durvább verziót, mely jobban illik a French Presshez. Az örlő felső része eltávolítható a könnyebb tisztíthatóság érdekében. 

Műszaki adatok

 

Méretek:

240 × 154 × 382 cm

Tömeg:
2,75 kg

Fogyasztás:
150 W

Max. Adagok Száma:
14

Tároló

350 g

 

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi KG520.M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi KG520.M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si De'Longhi KG520.M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi KG520.M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi KG520.M.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ