AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

De'Longhi XLR32LED.BK

Termékkatalógus
De'Longhi XLR32LED.BK
Álló porszívó - Kézi, 1L-es tartály, 3 teljesítményszint, a működési idő 50 perc
Kód:  DLVR001 Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  0192132002 Gyártó honlapja:

De'Longhi XLR32LED.BK

A vezeték nélküli porszívó ergonomikus Slimline kialakítása nagy teljesítménnyel és könnyű lítium-ion akkumulátorokkal jár együtt, amelyek akár 50 perc használatot is lehetővé tesznek. A porszívó multifunkcionális motoros keféje minden típusú felülethez kiváló. Porzsák nélküli kialakítása miatt időt és pénzt takarít meg, mert az 1L-es portartály a takarítás befejezése után könnyen üríthető, anélkül, hogy Önnek a szennyeződéssel érintkeznie kellene. Természetesen a 3 fokozatban állítható porszívózást, a gyors töltést és a LED-es akku-töltöttség kijelzőt is meg kell említetni. Az akkumulátort a dokkolón töltheti, amely egyúttal tárolóállványként is funkcionál. Könnyítse meg munkáját, takarításhoz használja ezt a praktikus vezeték nélküli porszívót.

Főbb előnyei

  • Vezeték nélküli akkumulátoros rúdporszívó
  • Porzsák nélküli kialakítás
  • Kiváló minőségű 32V-os Li-ion akkumulátor
  • LED akku-töltöttség kijelző
  • A dokkoló állványként is funkcionál
 

Paraméterek

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: De'Longhi XLR32LED.BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi XLR32LED.BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si De’Longhi XLR32LED.BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi XLR32LED.BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi XLR32LED.BK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ