A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Decoded Leather Case Sahara iPhone X

Termékkatalógus
Decoded Leather Case Sahara iPhone X
4,0 2 értékelés
Telefon tok - luxus minőségű bőrtok, védelmet nyújt a karcolások és leeséskor keletkező sérülések ellen, prémium minőségű valódi bőrből készült, hátsó zseb a hitelkártya tárolására, a töltéshez és a szinkronizáláshoz nem kell a tokot levenni
Kód:  DECA091 Termékszám:  D7IPOXBC3NL

Decoded Leather Case Sahara iPhone X

A Decoded Leather Case Sahara védőtok egyedi kinézetet garantál készüléked számára. Ez a bézs színű tok megvédi az iPhone X készüléket az esetleges leeséskor keletkező sérülésektől és a karcolódástól. A védőburkolat prémium minőségű valódi bőrből készült, amely rendkívül kellemes tapintású. A tok hátulján egy a bankkártya tárolására szolgáló zseb is megtalálható. A védőtokot úgy tervezték, hogy az iPhone készülék használatát ne korlátozza.

A Decoded Leather Case Sahara főbb jellemzői

  • Kifejezetten az iPhone X számára készült
  • Védőburkolat kiváló minőségű bőrből
  • Luxus Sahara design
  • Hitelkártya tárolására szolgáló hely
  • A védőtok nem korlátozza az iPhone készülék használatát
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Decoded Leather Case Sahara iPhone X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Decoded Leather Case Sahara iPhone XS/X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Decoded Leather Case Sahara iPhone X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Decoded Leather Case Sahara iPhone X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Decoded Leather Case Sahara iPhone X.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ