A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

DEEBOT N8 PRO

Termékkatalógus
DEEBOT N8 PRO
5 1 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, szőnyegtisztításhoz, állatszőrhöz, folyadékok felmosásához, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 110 perc működési idő, 4 óra töltési idő, 67 dB(A) zajszint, 0,42 l-es portartály, automata feltöltés, kábelek gubancolása elleni funkció, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő, padlófelszínhez való alkalmazkodás és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, VSLAM navigáció, BLDC motor, high Efficiency szűrő, mikroszűrő, HEPA szűrő és habszűrő
Kód:  DEERV011 Termékszám:  DEEBOT N8 PRO Gyártó honlapja:

DEEBOT N8 PRO

Ha már belefáradtál abba, hogy folyamatosan porszívóznod kell, többek közt a szőrüket folyton hullajtó házi kedvenceid után, akkor figyelj! Mivel modern időket élünk, így te is könnyedén megtapasztalhatod a tökéletesen tiszta otthon érzését, ha megvásárolod ezt a DEEBOT N8 PRO robotporszívót. Ez egy olyan robot, amely nemcsak porszívózni, hanem feltörölni is tud - a padlóra többé nem lesz gondod, legyen szó szőnyegről, laminált parkettáról, PVC-ről, fapadlóról vagy padlócsempéről. A TrueMapping technológiának hála pontosan beállíthatod, hogy a DEEBOT N8 PRO robotporszívó hol porszívózzon, és hol ne.



A DEEBOT N8 PRO robotporszívó főbb jellemzői

  • Intelligens robotporszívó, fehér kivitelben
  • A DEEBOT N8 PRO hatékonyan ötvözi a porszívózást és a feltörlést
  • Az OZMO technológia gondoskodik a tökéletesen tisztára törölt padlóról
  • A mobilalkalmazás speciális beállításokat is lehetővé tesz a számodra
  • Lézeres érzékelők a környezet tökéletesen pontos feltérképezéséhez
  • A TrueMapping technológia segítségével a takarítási térkép másodpercek alatt elkészül
  • A Virtual Boundary funkcióval virtuális határokat állíthatsz be a robot számára
  • A 420 ml-es portartály és 240 ml-es víztartály gondoskodnak a helyiség hatékony tisztításáról
  • Az erőteljes Max+ funkció növeli a szívóerőt, így a készülék a letapadt szennyeződésektől is megtisztítja a szőnyeget
  • Az akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 110 perc üzemidőt biztosít a robotporszívó számára, és ha nem volt elég ideje mindent megtisztítani, akkor feltölti magát, majd ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta.
  • A DEEBOT N8 PRO robotporszívó körülbelül 4 óra alatt töltődik fel
  • A 2,5 literes papír porzsákot ajánlatos 30 naponta egyszer kicserélni
  • Külön megvásárolható állomás az automatikus ürítéshez

A foltoktól az állatszőrig, A DEEBOT N8 PRO hatékonyan eltávolít minden szennyeződést

Az N8 PRO robotporszívó egyszerre porszívóz és feltöröl

A fehér színű DEEBOT N8 PRO robotporszívó egyszerre képes felporszívózni és feltörölni. A DEEBOT N8 PRO robotporszívó egyetlen feltöltéssel, egyetlen menetben képes ragyogóan tisztává varázsolni otthonod, köszönhetően a 420 ml-es portartályt és 240 ml-es víztartályt is magában foglaló, kiegyensúlyozott rendszerének. Ez a készülék képes tisztán tartani az otthonodban minden padlófelületet, legyen szó szőnyegről, laminált parkettáról,PVC-ről, fapadlóról vagy padlócsempéről.

Feltörlés OZMO technológiával

A fehér DEEBOT N8 PRO robotporszívó egyszerű és egyben hatékony törlési funkcióját az OZMO  technológia garantálja. Csak annyit kell tenned, hogy vizet töltesz a tartályba, és minden mást a robotporszívóra bízhatsz. A robotporszívó elektronikus vezérlésű vízszivattyúja gondoskodik a DEEBOT N8 PRO állandó vízutánpótlásáról.Az alkalmazásban a padló típusának megfelelően négy nedvességi szint közül választhatsz. Nem kell attól tartanod, hogy a robotporszívó eláztatja a szőnyeget, mert a készülék automatikusan felismeri a felület típusát, és a víz kiiktatásával és a szívóerő növelésével reagál. 

Maximális tisztítási hatékonyság a DEEBOT N8 PRO robotporszívó szisztematikusan megtervezett útvonalának köszönhetően

Az innovatív DEEBOT N8 PRO robotporszívónak hála nem kell aggódnod amiatt, hogy a takarítás során egyes helyek kimaradnak, és nem lesznek tiszták. A robotporszívó képes hatékony mintázatban mozogni, fokozatosan haladva előre-hátra az egész szobában, és így biztosítva az alapos és szisztematikus takarítást. Az akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 110 percnyi üzemidőt biztosít a robotporszívó számára, és ha nincs ideje mindent megtisztítani, akkor feltölti magát, majd ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A Max+ üzemmód nagyobb szívóerőt biztosít

 Igényesebb takarításhoz a DEEBOT N8 PRO robotporszívó egy  optimalizált, Max+ üzemmódot is kínál, amely a normál üzemmódhoz képest akár 2,5-szer nagyobb  szívóerőt biztosít. A DEEBOT N8 PRO robotporszívó ezen üzemmódja különösen hasznos, ha több vagy makacsabb szennyeződéssel kell megbirkóznia.


Speciális érzékelő a lépcsőről történő leesés ellen

A DEEBOT N8 PRO robotporszívót szenzorokkal is felszerelték, amelyek érzékelik a szintbeli különbséget, így a készüléket garantáltan nem találod majd a lépcső alján összetörve. Elegánsan elkerüli tehát a lépcsőket, és folytatja a megfelelő padló tisztítását.

Térképezd fel otthonod a DEEBOT N8 PRO robotporszívó segítségével!

Az N8 PRO robotporszívó több térképet is képes beolvasni. Amint észleli, melyik térképről van szó, ennek megfelelően állítja be a takarítást, hacsak nem adod meg magában az alkalmazásban, hogy melyik szobákat szeretnéd kitakarítani.


Az N8 PRO robotporszívó vezérlése mobil alkalmazással

Az Ecovacs alkalmazás segítségével maximálisan kihasználhatod a DEEBOT N8 PRO robotporszívóban rejlő lehetőségeket.A mobil eszközödön keresztül módod van tetszés szerint beállítani a takarítás ütemezését, figyelemmel kísérheted a takarítás aktuális haladását, vagy kiválaszthatod a megfelelő távtisztítási módot. A DEEBOT N8 PRO robotporszívó segítségével semmilyen erőfeszítés nem kell tenned, csak élvezd a modern technológia nyújtotta automatizált házimunkavégzést!

A robotporszívó automatikusan feltöltődik, majd folytatja a munkát

Miután megvásároltad a DEEBOT N8 PRO robotporszívót, szinte semmilyen erőfeszítést nem kell tenned, hogy a készüléket tisztán tartsd  vagy üzemeltesd. A robotporszívó magától visszatér a töltőállomáshoz, amint érzékeli  akkumulátorának alacsony töltöttségi szintjét. Abban a pillanatban, amikor az intelligens DEEBOT N8 PRO robot teljesen feltöltődött,  pontosan ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Élvezd gondtalanul otthonod tisztaságát a DEEBOT N8 PRO robotporszívóval!

A robotporszívó Virtual Boundary funkciója

Egy ilyen okos robot esetén, mint amilyen a DEEBOT N8 PRO, valószínűleg már meg sem lepődsz, hogy mindent tetszés szerint beállíthatsz rajta. A robotporszívónak virtuális határokat is nyugodtan megadhatsz, így a készülék nem fér majd hozzá a helyiség bármilyen okból virtuálisan lezárt részeihez.



Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Navigáció módja
vSLAM Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
vSLAM Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobilalkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Víztartály Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
High Efficiency szűrő, Mikroszűrő, HEPA szűrő, Habszűrő Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
67 dB(A) Kész!

Méret és súly

Magasság
9,36 cm Kész!
Szélesség
35,3 cm Kész!
Mélység
35,3 cm Kész!
Súly
3,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DEEBOT N8 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DEEBOT N8 PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DEEBOT N8 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DEEBOT N8 PRO Saugroboter.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ