Shop roku Shop roku

Defender Bionic GM-250L

Termékkatalógus
Defender Bionic GM-250L
3,9 6 értékelés
Gamer egér - vezetékes, optikai, 3200DPI, 5 gomb, sokszínű, szimmetrikus, USB, 1.5m hosszú kábel, fekete, dpi változtatására szolgáló gomb
Kód:  JS280b902 Termékszám:  52250 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Defender Bionic GM-250L

A Defender Bionic GM-250L kedvező árral, remek technikai paraméterekkel és vonzó külsővel próbálja belopni magát vásárlóinak a szívébe. Tartós és kellemes érintésű gumírozott bevonattal garantálja, hogy csúszásmentesen rajta maradjon a kezed intenzív gamer szituációkban is. A fejlett Defender görgő speciális, bordázott felülettel biztosítja az egyszerű és gördülékeny használatot. A görgő alakja és pozíciója optimális az egéren, hogy a mutatóujjat párhuzamos húzzuk a bal oldali gombtól egészen a görgő végéig.

A Defender Bionic GM-250L gamer egér legfontosabb jellemzői

  • Vonzó külső
  • Akár 3200 DPI érzékenység
  • 30 IPS
  • 5 programozható Defender Ghost GM-190L egérgomb
  • 1,5 méter hosszú kábel
  • Aranyozott USB csatlakozó

Egérvédő Bionic GM-250L

Az egérnek összesen 5 programozható gombbal rendelkezik van. A DPI váltógomb lehetővé teszi a kurzor mozgatási érzékenységének a változtatását 4 fokozatban (800/1800/2400/3200 dpi). A kiválasztott kurzorsebességet az egérgörgő háttérvilágításának intenzitás változtatásának megfigyelésével állapíthatjuk a legkönnyebben meg. A beépített szerkesztőjének segítségével különböző makrókat hozhatunk létre, amelyek automatikusan végrehajtják a megadott számú egérkattintásokat vagy billentyűleütéseket. A billentyűzet emulációs funkciója lehetővé teszi bármelyik billentyát hozzárendelhesd bármelyik egérgombhoz. Az egér két további gombbal is rendelkezik az oldalán, amelyet a hüvelykujjad segítségével könnyedén elérhetsz. Az aranyozott USB csatlakozó jobb kapcsolatot, kisebb ellenállást és magas oxidációs ellenállást biztosít. A ferrit zajszűrő elnyomja a kábelen keresztül érkező interferenciát. A Defender Bionic kompatibilis Windows 2000/XP/Vista/7/8/10 és Mac OS X10 operációs rendszerekkel. A csomagban, bónuszként egy egérpadot is találhatunk.


Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!
Érzékenység
3 200 DPI Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Többszínű Kész!
Kábel hosszúsága
1,5 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Defender Bionic GM-250L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Bionic GM-250L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Defender Bionic GM-250L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Bionic GM-250L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Bionic GM-250L.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ