Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Defender DFS 901

Termékkatalógus
Defender DFS 901
4,8 4 értékelés
Túlfeszültségvédő Hálózati szűrő az elektronikához, teljesítmény 2200W, áramterhelés 10A, teljesítmény 714J, 6 aljzat, 1,5 m kábel
Kód:  JS321d4 Termékszám:  99901

Defender DFS 901

Abban az időben, a gyakori viharok és más túlfeszültség szükséges megjegyezni, hogy talán a legmegbízhatóbb védelmet a készülékek. Nagyon jó volt, hogy szolgálja túlfeszültségvédő Defender DFS 901. Ez volt a hat földelt üzletek beépített kapcsolóval és automata biztosíték.

legfontosabb jellemzői

  • 6 × földelt aljzatba
  • Túlterhelés elleni és túlfeszültség
  • A maximális teljes terhelés: 2200 W
  • Maximális terhelés áram: 10 A


Túlfeszültség-védelem tömör potenciállal felszívni felfutása a hálózaton, ezáltal biztosítva a fogyasztók veszélyek elleni védekezést. A foglalat anyaga ütésálló, égésgátolt ABS műanyag és jól illeszkedik a háztartásokban a kis gyerekek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Defender DFS 901 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender DFS 901. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Defender DFS 901. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verteidiger DFS 901. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verteidiger DFS 901.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ