A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Defender Redragon Excidium

Termékkatalógus
Defender Redragon Excidium
4,5 26 értékelés
Gamer fejhallgató - frekvencia tartomány 20Hz - 20kHz, érzékenység 115 dB, impedancia 32 Ohm, 2,2m kábel, 3,5mm jack
Kód:  JS280d05a Termékszám:  64200

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Defender Redragon Excidium

Vad design, hatékony világítás, kiváló minőségű hang, könnyű és kényelmes hosszan tartó viselés esetén is. Hogy ezek a tulajdonságok csak a drága fejhallgatókat jellemzik? A Defender Redragon fejhallgatónak köszönhetően ez nem így van, mert pont ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik. Elég felvenni és kipróbálni ezt a csúcsminőségű fejhallgatót és a saját fülével győződhet meg róla. 

Legfontosabb jellemzők

  • Gamer fejhallgató vad és eredeti kialakítással
  • 50 mm-es hangszórók a kiváló minőségű hangzásért
  • Tápkábel hossza 2,2 méter
  • Párnázott fülhallgatók és fejpánt a maximális kényelem érdekében
  • Az érzékeny mikrofon biztosítja a kétirányú online kommunikációt

Minőségi fejhallgató játékosok számára

A számítógépes játékok kedvelőinek semmiképp nem szabad figyelmen kívül hagyniuk a Defender Redragon Excidium fejhallgatót. A fülhallgatók 50 mm-es hangszórókat rejtenek, amelyek az erőteljes hangzást kiváló minőségben továbbítják. A kényelmes viselést a párnázott fülhallgató és a fejpánt biztosítja. Kis tömegének köszönhetően akár több órán keresztül is játszhat vagy hallgathat zenét, észre sem fogja venni, hogy fejhallgatót visel. 

A mozgás szabadsága

A kétirányú online kommunikációt egy érzékeny mikrofon támogatja, mely segítségével nem fog elszalasztani egyetlen szót sem. A szabad mozgást a fejhallgató viselése közben is élvezheti a 2,2 méter hosszú kábelnek köszönhetően. Mely egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval végződik.

 

Paraméterek

Szín
Fekete, Piros Kész!
Platform
PC Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Defender Redragon Excidium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Redragon Excidium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Defender Redragon Excidium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Redragon Excidium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Redragon Excidium.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ