Shop roku Akvizice ApF HU

Defender Redragon Kunlun L

Termékkatalógus
Defender Redragon Kunlun L
5 1 értékelés
Egérpad - méret: 500 x 400 x 6 mm
Kód:  JS280a25k4 Termékszám:  70340

Defender Redragon Kunlun L

Egérpadod már rég nem olyan, mint volt, és egy újat keresel? Itt egy nagyméretű egérpad kiváló minőségű, tartós és vízálló anyagokból. Méretének köszönhetően új élményt jelent majd a játék. Semmilyen asztalon sem fog elcsúszni, mert alsó rétege csúszásgátló gumi bevonattal készült. Felső rétege ellenben olyan sima, hogy lenyűgöz majd az egér pontos mozgása.

Főbb jellemzők

  • Minőségi kivitelezés
  • Vízállóság
  • Nagy méret
  • Csúszásgátló bevonat
  • Pontos egérmozgás
  • Hagyományos egerekhez is alkalmazható

Első osztályú design

Az egérpad nagy előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készült. Alul egy természetes gumiréteg található, amely megakadályozza az elmozdulást bármilyen felületen. A legfelső erős és tartós felület tökéletes az egér mozgatásához. A teljes egérpad olyan természetes, minőségi anyagból készült, amely páratlanná teszi, és az alakját is megtartja.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Defender Redragon Kunlun L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Redragon Kunlun L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Defender Redragon Kunlun L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Redragon Kunlun L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Redragon Kunlun L.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ