30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

34" Dell U3417W UltraSharp

Termékkatalógus
34" Dell U3417W UltraSharp
5 1 értékelés
LCD monitor Fényes, fényvisszaverő, WQHD 3440x1440, 21: 9, IPS panel, 5ms, 300cd / m2, 2x HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, Állítható magasság,
Kód:  ADL34u15 Termékszám:  U3417W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" Dell U3417W UltraSharp

A Dell 34 Ultrasharp ívelt monitor kiemelkedő kijelzőt, átütő erejű pontosságot és rendkívül magas minőségű teljesítményt nyújt, mellyel munkavégzését vagy otthoni szórakozását magasabb szintre emelheti. Emellett az ívelt monitor csökkenti a visszatükröződést, így sokkal jobb képminőséget biztosít, mellyel még kényelmesebben dolgozhat akár még több ideig. Továbbá az ívelt monitor panorámaképet kínál, mely egészen új nézői élményt nyújt, legyen szó akár játékról, akár filmnézésről.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű panoráma kijelző
  • Ergonomikus görbület a természetes hatásért
  • Élesség lenyűgöző részletességgel
  • Következetes és pontos színek (99% sRGB)
  • Optimális kényelem szemeinek
  • Több feladat kezelése egyszerre

Lenyűgöző teljesítmény

A nagy átmérő ellenére is tökéletesen éles képet kap bekapcsolás után, de a monitor legnagyobb erőssége az IPS technológia, melynek köszönhetően a monitor hihetetlen teljesítményt nyújt akár széles látószögön és precíziós rajzoknál is. A gondosan beállított 99%-os sRGB színszabvánnyal a dobozból kivéve rögtön belemerülhet a tökéletes színekbe.

Legyen még hatékonyabb!

Az irodában vagy akár otthon a legtöbb ember többféle multimédiás eszközzel rendelkezik, mint például notebook, ultrabook vagy tablet. A monitort ezeknek az embereknek tervezték, hiszen bármely eszköz tartalmát képes problémamentesen megjeleníteni - válasszon a kép a képben vagy a kép a kép mellett kijelzőtípusok közül. A még nagyobb hatékonyságért a képernyő vibrálásmentes és kékfény-csökkentő technológiával rendelkezik, mely megkönnyebbülés lesz szemeinek.

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" Dell U3417W UltraSharp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Dell U3417W UltraSharp. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" Dell U3417W UltraSharp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Dell U3417W UltraSharp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Dell U3417W UltraSharp.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ