AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Dell 40-Pin csatlakozó HDMI és USB

Termékkatalógus
Dell 40-Pin csatlakozó HDMI és USB
Átalakító - Adapter, lehetővé teszi külső monitor csatlakoztatását HDMI csatlakozón keresztül és egyidejűleg USB perifériák és tabletek csatlakoztatását
Kód:  ADP3f014 Termékszám:  470-13500 Gyártó honlapja:
Dell 40-Pin csatlakozó HDMI és USB Megszűnt

Dell 40-Pin csatlakozó HDMI és USB

A Dell egy kicsi, de annál hasznoszabb segítőt dob piacra. Az eszköz egyesíti magában az egyszerű megjelenést, a kis méretet és a kitűnő teljesítményt. A HDMI kimenetnek köszönhetően ez a kis fickó biztosítja az összeköttetést egy külső monitorral. Az adatátvitel veszteségmentes, így jó minőségben élvezheti kedvenc filmjeit. Eközben megteheti, hogy csatlakoztatja a tabletjét USB 2.0-val, vagy a telefononját vagy pendrive-ját, és fontos adatokat, zenét vagy fotókat nyithat meg ezekről az eszközökről.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerű dizájn
  • Kis méretével kevés helyet foglal
  • Veszteségmentes adatátvitelt
  • Több eszközt csatlakoztathat egyszerre

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájením a USB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell 40-Pin konektor na HDMI s napájaním a USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell 40-Pin-Anschluss auf HDMI und USB Power. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell 40-Pin-Anschluss auf HDMI und USB Power.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ