Shop roku 30 dnů na vrácení

Dell AC Adapter

Termékkatalógus
Dell AC Adapter
5 1 értékelés
Hálózati tápegység NB Latitude / Vostro, 65W
Kód:  ADP3c001 Termékszám:  450-11031 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell AC Adapter

Hálózati adapter Dell notebook. Ez biztosítja akár 65 watt, így alkalmas nagyobb teljesítményű laptop. Alkalmas például. ha szüksége van egy laptop használata több helyen, és nem akarom, hogy mindig legyen nálad a illesztőt, vagy ha az eredeti sérült.

output:
65 W

Kompatibilis hordozható:
Dell Latitude D620 / D520 / D420 / 131L / ATG D620 / d531 / D631 / D630 / D430 / D630 ATG / XT
Dell Vostro 1000/1400

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell AC Adapter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell AC adaptér. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell AC adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell-Netzteil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell-Netzteil.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ