Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dell Active Pen - PN350M

Termékkatalógus
Dell Active Pen - PN350M
4,3 8 értékelés
Érintőceruza - laptophoz, aktív, 1024 nyomáspont, kompatibilitás Windows, nyomásérzékelés, akkumulátor üzemideje 13148,72 óra
Kód:  ADP4b505j Termékszám:  750-ABZM Gyártó honlapja:

Dell Active Pen - PN350M

Megkönnyítenéd és hatékonyabbá tennéd az érintőképernyős készülékkel való munkavégzést? Ez a hasznos Dell stylus pen nem támogatja az egyidejű multi-touch gesztusokat, azonban az ujjakhoz képest lényegesen pontosabb. Aktív technológiája olyan kiegészítő funkciókat tesz elérhetővé, mint például nyomásérzékelés, így az érintős készülék vezérlése mellett elektronikus dokumentumok aláírására, grafikai munkákra és egyéb tevékenységekre is használhatod. Integrált akkumulátorral működik, amelynek maximális kapacitása 13148,72 óra. Ezen Dell érintő ceruza professzionális eszköz az érintőképernyős eszközökön végzett munkához.

Érintőceruza Dell Active Pen - PN350M Képernyő

A hasznos Dell Active Pen - PN350M érintőceruza alapvető jellemzői

  • A praktikus Dell aktív stylus lehetővé teszi az érintőképernyős készülék pontosabb vezérlését
  • A beépített akkumulátor üzemideje 13148,72 óra
  • Ez egy laptophoz kiegészítésére készült stylus
  • Windows operációs rendszerrel kompatibilis
  • A nagyszerű 1024 nyomáspont pontos munkát tesz lehetővé
  • Ez a stylus alkalmazkodik az alkalmazott nyomáshoz

Dell stylus - kényelmes érzés munka közben

Ez a célszerű Dell érintőceruza laptophoz alkalmas, kapacitív képernyős eszközökkel kommunikál, és pontosan utánozza a klasszikus papíron végzett munkát. Windows operációs rendszerrel működik együtt. A nagyszerű 1024 nyomáspont a legfinomabb érintést is érzékeli, így hozzájárul pontos munkához.

Utazásbarát méret

A célszerű Dell érintőceruzával képes leszel útközben is folytatni a munkádat. Az érintőtoll érzékeny a nyomásra, amit akkor gyakorolsz rá, amikor írsz vagy rajzolsz. Ez lehetővé teszi a vonalvastagság kezelését. A finom nyomás vékony vonalat eredményez, és fordítva: erősebb nyomás vastag vonalat hoz létre.

Paraméterek

Készülék
Laptophoz Kész!
Kompatibilitás
Windows Kész!
Technológia
Aktív Kész!
Nyomáspontok száma
1 024 Kész!
Funkciók
Nyomásérzékelés Kész!

Rendeltetés

Készülék
Laptophoz Kész!
Kompatibilitás
Windows Kész!

Hegy

Technológia
Aktív Kész!
Nyomáspontok száma
1 024 Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Nyomásérzékelés Kész!
Akkumulátor üzemideje
13 148,72 óra Kész!
Több paraméter

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Használható a ceruza a Dell P2418HT érintő képernyős monitorra?

Kérdések és válaszok: Dell Active Pen - PN350M
Kiegészítők: Dell Active Pen - PN350M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Active Pen - PN350M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Active Pen – PN350M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Active Pen - PN350M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Active Pen - PN350M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ