30 dnů na vrácení Shop roku

Dell Dock WD19 USB-C 180W

Termékkatalógus
Dell Dock WD19 USB-C 180W
5 2 értékelés
Dokkoló állomás - USB-C 3.1 Gen 2, USB-A 3.1 Gen 1 PowerShare technológiával, 2x DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b, USB-C többfunkciós DisplayPort, 2x USB-A 3.1 Gen 1, RJ45, audio kimenet, kombinált audio / fejhallgató csatlakozó
Kód:  ADP3d013 Termékszám:  210-ARJF Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Dock WD19 USB-C 180W

A Dell Dock WD19 USB-C 180W dokkolóállomással akár két monitorhoz és különféle külső eszközökhöz is csatlakoztatod a notebookot, tabletet vagy munkaállomást. A több monitor csatlakoztatásának köszönhetően egyszerűen növelheted a haatékonyságodat. Egy QHD vagy kettő A Full HD felbontású monitor csatlakoztatható. Támogatja a maximális 4K felbontást 30 Hz-en. Az állomás három USB-A portot és két USB-C kompatibilitást biztosít számos tartozék, például külső meghajtók, nyomtatók és szkennerek kompatibilitásához. Ez a dokkolóállomás külső USB töltést is biztosít.

A Dell Dock WD19 USB-C 180 W dokkolóállomás fő jellemzői

  • A Dell Compact Dock számos interfészrel rendelkezik
  • Csatlakoztasd a laptopot egyetlen USB-C kábellel
  • Egyidejűleg csatlakoztathatsz 2 Full HD monitort vagy egy QHD felbontású monitorot
  • 3 monitor kimenet választható (USB-C / HDMI / DisplayPort)
  • A WD19 dokkoló állomás 5 USB 3.2 csatlakozóval rendelkezik a perifériákhoz
  • Gyors hálózati hozzáférés kábelen keresztül (Gigabit Ethernet)

A Dell Dock egy modern dokkolóállomás

Napjainkban egyre több USB-C, DisplayPort és HDMI csatlakozást látunk. A Dell azonban halad a korral, és az összes porttal felszerelte a dokkolóállomását. A WD19 dokkolóállomáson a gyakori csatlakozók is megtalálhatók, mint például a gyors LAN-port, 3 × USB-A és 3,5 mm-es jack csatlakozó a fejhallgató vagy a surround hangsugárzók csatlakoztatásához.

Helyet takarít meg az asztalon

Egyetlen USB-C kábel biztosítja az áramellátást és az adatátvitelt a Dell notebook és a dokkolóegység között. Ez lehetővé teszi, hogy például a  dokkolóállomás az íróasztal alatt legyen, egy külső merevlemezen legyenek az adatok és két monitor legyen csatlakoztatva. Így csak egy kábel lesz az asztalon. Ezenkívül a Dell dokkoló a Dell ExpressCharge technológiával van felszerelve a laptop gyors feltöltéséhez.


A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Dock WD19 USB-C 180W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Dock WD19 USB-C 180W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Dock WD19 USB-C 180W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Dock WD19 USB-C 180W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Dock WD19 USB-C 180W.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ