Rapture AP+ plus nový vizuál

Dell Inspiron 13z (5379) Touch, szürke

Termékkatalógus
Dell Inspiron 13z (5379) Touch, szürke
Tablet PC - Intel Core i7 8550U Kaby Lake Refresh, fényes 13.3" multi-touch LED 1920x1080 IPS, 8GB DDR4 RAM, Intel HD Graphics 620, 256GB SSD, WiFi 802.11ac, Bluetooth, IR webkamera, USB 3.1 Gen 1, HDMI, kártyaolvasó, háttérvilágítású billentyűzet, 3 cellás akkumulátor, Windows 10 Home 64 bit (NBD helyszíni)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  ADC132h37l Termékszám:  5379FI7WA2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Inspiron 13z (5379) Touch, szürke


A tablet PC kiváló megoldás, ha éppen egyetlen PC-t szeretnél a suliba vagy játszásra. Ezen eszközök paraméterei eltérnek, ezért minden modell valami másban jó. Az érintőképernyős notebook olyan forgócsuklóval bír, aminek köszönhetően becsukható mint egy könyv. Így használható laptopként de tabletként is. A(z) Dell Inspiron 13z (5379) Touch, szürke könnyűszerrel forgatható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) Dell Inspiron 13z (5379) Touch, szürke hibrid notebook monitorja?

Képernyőjének mérete 13,3 ". A 14" vagy kisebb méretű kijelző leginkább a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ez a modell ráadásul érintőképernyős, így képes az egeret is helyettesíteni.

A(z) Dell Inspiron 13z (5379) Touch, szürke érintőképernyős laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes notebook lényeges része. Sokkal kardinálisabb a processzor konkrét típusa, mint kizárólag az ereje, amit magjainak száma és frekvenciája indikál. Az Intel eredeti és átlátható tipológiát alakított ki. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet tabletekhez fejlesztettek ki. Nagyon hasonló rangsort kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek fokozatosan felváltják az előző generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A nagyobb szám nagyobb kapacitást jelent. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett képes leadni. Ez az érték egy segítség a processzor hatékonyságának kiderítéséhez. A hordozható számítógépek nagyobbik része 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb fogyasztást főleg a gamer notebookoknál találhatunk.

A videokártyák felosztása hasonló alapelveken nyugszik. A dedikált grafikus kártyák jellemzően nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a beépítettek. Az újabb chipek nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a régebbiek. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének jelentős kritériuma. Filmezéshez és böngészéshez elégséges 2 GB memória. Ha gyakrabban játszol, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál nagyobb grafikus memória ajánlott.

A(z) Dell Inspiron 13z (5379) Touch, szürke tablet PC HDD és RAM mérete

A memória (RAM) mennyiségét a használat célja alapján válaszd meg. A legolcsóbb tablet PC-k 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága számítógépek tulajdonsága, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen raktározhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló meghajtó. Jelentősen gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a hagyományos lemezek. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kombinált használata viszont az SSD tagja a HDD modulhoz mérten elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó főleg olyan notebookoknál figyelhető meg, amelyek két HDD foglalattal vannak ellátva. Az elsődleges SSD a kisegítő pedig a normál HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma: Háttérvilágítású billentyűzet, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó, Windows INK és Operációs rendszer.

Paraméterek

SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8550U Kaby Lake R Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8550U Kaby Lake R Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Kész!
Cache Processzor
8 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 400 MHz (2,4 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
42 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Műanyag Kész!
Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,62 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v4.2 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
324 mm Kész!
Maximális magasság
20,4 mm Kész!
Mélység
225 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Dell Inspiron Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás Kész!
Több paraméter

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Inspiron 13z (5379) Touch, szürke
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ