30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch

Termékkatalógus
Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch
Tablet PC - Intel Core i7 8565U Whiskey Lake, érintőképernyős, 14", 1920 × 1080, , IPS, 8 GB RAM, DDR4 NVIDIA GeForce MX130, 2GB, SSD 256 GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 802.11ac, 3-cellás, 42 Wh akkumulátor, Windows 10 Home (NBD)
Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kód:  ADC133x7 Termékszám:  5482FI7WA2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch


Az érintőképernyős notebook kiváló megoldás, ha csak egy eszközt keresel utazásra és szórakozásra. A tabletek jellemzői eltérnek, ami azt jelenti, hogy minden modell valami másban jó. Az érintőképernyős notebook forgócsuklóval rendelkezik, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így kezelhető laptopként de tabletként is. A(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch könnyűszerrel összecsukható úgy is, hogy magában megálljon.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch érintőképernyős laptop monitorja?

Képernyőjének mérete 14 ". A 14 és 16" körüli átmérőjű kijelző a legkedveltebb méret. Ez a kijelző ráadásul érintőképernyős, így képes az egeret is helyettesíteni.

A(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch érintőképernyős notebook chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő notebook alapköve. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét sorozata, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzormagok száma és órajele ad meg. Az Intel szép és érthető felosztást alakított ki. A CPU-kat a leggyengébbtől a legerősebbig számmal jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet kifejezetten hordozható eszközökhöz fejlesztettek ki. Kicsit más rangsort használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek a legerősebbek, amelyek fokozatosan felváltják a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám erősebb teljesítményt jelent. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett mértek. Az érték egy segítség a processzor hűtési igényének megállapításához. A hordozható számítógépek több mint fele 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb számokat elsősorban a nagyobb méretű számítógépeknél láthatunk.

A grafikus kártyák (GPU) rangsorolása hasonló alapelveken nyugszik. Az önálló grafikus kártyák többnyire fürgébbek, mint a processzorba építettek. A drágább chipek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a korábbi típusok. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontosabb indikátora. A mindennapi használathoz megfelel 2 GB memória. Ha hevesebben lövöldözöl, akkor jól jön majd a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy nagyobb kapacitás javasolt.

A(z) Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch hibrid notebook merevlemez és memória kapacitása

A memória mennyiségét a használat célja határozza meg. A legolcsóbb laptopok/tabletek 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM a középkategóriás gépek ismérve, de ha kicsit előre tervezel akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen archiválhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - érthetőbben, flash memórián alapuló meghajtó. Lényegesen gyorsabb és tartósabb, mint az egyszerű meghajtók. A HDD jelenti a hagyományos meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja csak az SSD tagja a HDD modulhoz viszonyítva sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan számítógépeknél fordul elő, amelyek két merevlemez foglalattal rendelkeznek. Az elsődleges SSD a szolga pedig a klasszikus HDD. A csomagolás tartalma: Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8565U Whiskey Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
14" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
Felszereltség
Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8565U Whiskey Lake Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,6 GHz (4 600 MHz) Kész!
Cache Processzor
8 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 400 MHz (2,4 GHz) Kész!
A beépített slotok száma
1 × Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
MX130 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
SSD kapacitás
256 GB (0,26 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
0,92 Mpx Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
42 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,7 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
328 mm Kész!
Maximális magasság
19,95 mm Kész!
Mélység
232,8 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás, Kiterjesztett garancia Kész!
Több paraméter

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Inspiron 14 (5482) Szürke Touch.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ