Shop roku 0% splátky Siguro

Dell Inspiron 15 (5567)

Termékkatalógus
Dell Inspiron 15 (5567)
Laptop - 15,6", 1920 × 1080, matt, 60Hz, TN, DDR4 Intel UHD Graphics, SSD 256 GB, numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 802.11ac, 3-cellás, 42 Wh akkumulátor, 5593FI3WA2
Kód:  ADC153j41NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Inspiron 15 (5567)


A Dell Inspiron 15 sorozaton belül sokoldalú segítőtársakra bukkanhatsz mind a munka, mind a multimédiás szórakozás tekintetében. A széles körű teljesítmény paraméterekkel rendelkező modellek az otthoni és az irodai használathoz is gazdag felszereltséget biztosítanak. A laptopok határozott előnye a lenyűgöző formatervezésük. Szemet gyönyörködtető, stílusos színváltozatokban érhetők el, amelynek köszönhetően könnyedén kiválaszthatod a személyiségedhez leginkább illő darabot. Ráadásul a rendkívül népszerű és már bevált márka által garantált minőségre mindig bátran számíthatsz.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns design és széles színválaszték
  • Választási lehetőség az Intel és az AMD processzorok között
  • Részletes kijelző nagyszerű paraméterekkel
  • Háttérvilágítású billentyűzet a kényelem érdekében
  • NBD garancia
  • Gazdag felszereltség minden alkalomra

Nagyszerű választás a teljesítmény érdekében

Minden laptop főszereplője a processzor. Az ebbe a típusba tartozó modellek az igényeidhez igazodnak, és praktikus, két processzor-gyártó közötti választási lehetőséget biztosítanak a számodra. Csakis rajtad áll, hogy Intel vagy inkább AMD proci hajtsa a gépet. A laptop többi komponense is hozzájárul ahhoz, hogy teljesítmény a csillagos égig emelkedjen. A rendszermemória akár a 16 GB-os kapacitást is elérheti, míg az adatok tárolásáról a legfeljebb 2 TB-os HDD egység gondoskodik. A laptop kiváló minőségű kijelzővel lett felszerelve, amelynek felbontása akár a kifinomult és részletes Full HD is lehet. A modell további gyöngyszemei a háttérvilágítással bíró billentyűzet és az egyéb felszerelések. A készülékben egy praktikus DVD-meghajtót és nagyszerű csatlakoztatási lehetőségeket is találsz.

Rendkívüli gondoskodás

A Dell hagyományos előnye a prémium szintű garancia, amely gyors, a probléma bejelentésétől számított első munkanapon belüli problémamegoldást nyújt. Ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy ezek a modellek ennyire népszerűvé válhattak, amellett, hogy sohasem fognak cserben hagyni.


A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Inspiron 15 (5567) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron 15 (5567). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Inspiron 15 (5567).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ