0% splátky Siguro Shop roku

Dell Inspiron 17 (5758)

Termékkatalógus
Dell Inspiron 17 (5758)
Laptop - Intel processzor, 17,3 hüvelykes LED 1600x900, 12 GB-os RAM, HDD 1 TB-ig 5400 RPM, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, háttérvilágítású billentyűzet Windows 10-ig
Kód:  ADC173j16aNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Inspiron 17 (5758)



Az amerikai gyártó, a Dell, híres a nagy pontossággal a gyártási termékek, és ugyanez igaz a modellre. A Dell Inspiron 17 multimédiás noteszgép elegáns ezüstszínű kabátot visel, ami nagyon szép laptop. Érdekes funkciókat ad hozzá, ezért vonzza azokat, akik teljesítményt, minőséget és stabilitást keresnek.


Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Dell Inspiron 17 (5758)

Minőségi feldolgozás és tökéletes tulajdonságok

A Dell Inspiron 17 főbb jellemzői (5758):

  • Egy nagyszerű 17.3 "LED háttérvilágítású kijelző és a HD + felbontás nagyszerű vizuális élményért
  • Gyors Intel processzorok
  • A notebook önálló grafikus kártyájával kombinálva kedvenc játékaival is dolgozhat
  • A legfeljebb 1 TB kapacitású lemez elegendő helyet biztosít az adatokhoz
  • A Windows 10 előtelepítésével azonnal használhatja notebookját a kicsomagolás után

Szokatlan szórakozás a nagy képernyőn

A nagy, 17,3 hüvelykes képernyő teszi ezt a notebookot tökéletes szórakoztató központnak - ideális filmnézéshez vagy játékhoz. A LED-es háttérvilágítás és a HD + kijelző szintén nagy részleteket mutat. A Dell Inspiron 17 notebook előnyei közé tartozik a kiváló minőségű háttérvilágítású billentyűzet a kényelmes íráshoz minden helyzetben. Természetesen van egy WiFi adapter internetkapcsolat és egy webkamera kommunikálni a barátaival és családjával.


Sebesség a motorháztető alá

A kiváló minőségű design alatt az egész eszköz szíve - az Intel Core processzorok rendkívüli funkciókkal rendelkeznek. A lehető legkisebb energiafogyasztást ötvözik maximális teljesítmény mellett, és a számítógépet egy gyors eszközzel támasztják alá.

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Dell Inspiron 17 (5758)

Maximális teljesítmény a munka és a szórakozás számára


Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Dell Inspiron 17 (5758)

Játékokat játszani, vagy grafikus szerkesztőként dolgozni? Nem probléma.

Külön videokártya

A grafikus teljesítményt külön grafikus kártya biztosítja. A grafikus kártyával minden kedvenc játékodat lejátszhatsz, beleértve a legújabb játékokat is, ha elégedettek vagyunk a csökkentett részletekkel.


Elég tárhely

Az adattárolás 1 TB-ig terjedő lemez , amely több száz filmet képes befogadni. Ha szeretné biztonsági másolatot készíteni, akkor egy DVD-író készen áll a média létrehozására néhány pillanat alatt. Semmi sem akadályozza meg, hogy külső tárolót csatlakoztasson az USB portok használatával, és adatokat töltsön fel külső merevlemezre vagy flash meghajtóra.


Forradalmi operációs rendszer

Az előre telepített Microsoft Windows 10 operációs rendszer lehetővé teszi, hogy teljes mértéApproxen kihasználja a laptop lehetőségeit. Ez egyszerű és problémamentes működést biztosít. A rendszer tartalmaz egy Windows Store-ot, ahol sok hasznos alkalmazás és letölthető játék található.

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Dell Inspiron 17 (5758)

Intuitív operációs rendszer



Legjobb garancia

A Dell garanciája magában foglalja a következő munkanapot is , amely garantálja a problémát. A hiba kijavításához a következő munkanapon egy professzionális szerviztechnikust küldünk Önnek otthonában vagy irodájában. Tehát nem kell szükségtelenül aggódnia, és elpazarolni a drága időt, csomagolva a noteszgépét egy dobozba, és elküldve egy szolgáltatásba vagy egy közutakon.

Paraméterek

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Inspiron 17 (5758) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron 17 (5758). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Inspiron 17 (5758).
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ