AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Dell Inspiron 17 (5759)

Termékkatalógus
Dell Inspiron 17 (5759)
Laptop - Intel processzor, 17,3 "-es LED 1920x1080-ig, RAM 8 GB-ig, merevlemez 1TB-ig 5400 RPM, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, háttérvilágítású billentyűzet Windows 10-ig
Kód:  ADC173j16bNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Inspiron 17 (5759)


A Dell által elismert Dell Inspiron 17 Series 5759 tökéletesen ötvözi a kiváló teljesítményt és a hordozhatóságot . A súlya 2,8 kg, lesz egy nagy társ nem csak az úton. Azok, akik egy nagyméretű kijelzőt és egy extra felszerelést keresnek, a megfelelő címen vannak. Nem számít, hogy használják-e tanulmányi, munkahelyi vagy szórakoztató műsorokra - mindig számíthat a Dell Inspiron 17-re.

Az Inspiron 17 fő előnyei

  • Minden tartalom 17,3 "-os részletet jelenít meg
  • A hullámok A MaxxAudio technológia olyan hangot nyújt, amely elnyeli Önt
  • Modern Intel processzorok
  • A háttérvilágítású billentyűzettel sötétben vagy sötétben dolgozhat
  • Előre telepített Windows 10 operációs rendszer
  • 1TB lemez az adatokhoz

Élvezze az összes részletet és a tökéletes hangzást

A notebook 17,3 hüvelykes TrueLife technológiával rendelkezik, amely élénk színeket nyújt, és kiküszöböli a nem kívánatos káprázást. Ez jó például a HD filmek lejátszásához. Nem csak a szemed lesz egy nagyszerű show. Még a füled sem marad. A Waves MaxxAudio a kristálytiszta hangokért felelős. Biztosítja kedvenc zenéinek, otthoni videóinak és filmjeinek gazdag hangzását.

Inspiron 17 a munka és a szórakozásért

Az erőteljes és hatékony Intel Skylake processzor segítségével több munkát végezhet, mint valaha. Köszönöm nem csak a Hyper Threading, hanem a modern gyártási folyamatot is. Ne is felkészülj a játékélményre. Az önálló grafikus kártya minden grafikai alkalmazást biztosít, beleértve a kevésbé igényes játékokat. Az Inspiron 17 5759-nek akár 8 GB memóriája is van, és elég energiája van.

Előre telepített Windows 10 operációs rendszer

Az előre telepített Microsoft Windows 10 operációs rendszer egyre népszerűbb. Az asztalon és számos innovatív megoldás visszaállítása egyszerű és problémamentes működést biztosít. A Windows Store számos hasznos alkalmazást és játékot tartalmaz a letöltéshez.

A Dell számítógépek élettartamra teszteltek

A Dell notebookainak a napi használatba vételéhez a készüléket szokatlan tesztekre bontja.

  • Szekrények vagy zárt autók? A Dell laptopoknak rövid időre 65 ° C-ig kell tartaniuk.
  • Gyakori nyitás és zárás? Még 20 000 mozgás után is a csuklópántok újak lesznek.
  • Százharmincszor írsz? A laptop gombjai akár 10 millió présgépet, érintőgombokat akár 1 millióra is képesek kezelni. Egyetlen hiba nélkül.
  • Bekapcsol. Kikapcsolni. És egész idő alatt.Kényelmes gombnyomással akár 40 000 préselésre.
  • Fejjel lefelé? A notebookok a tesztelés során 25 000 × -ig fordulnak el. Minden alkatrész biztonságosan a helyén van.
  • Az akkumulátor eltávolítása? Valószínűleg nem kell 750 × az akkumulátor eltávolításához. De még az is, hogy a Dell laptopokat tesztelték.

Legjobb garancia

A Dell Inspiron 17 laptop garanciája magában foglalja a következő munkanapot is, amely garantálja a problémát. A hiba kijavításához a következő munkanapon egy professzionális szerviztechnikust küldünk Önnek otthonában vagy irodájában. Tehát nem kell szükségtelenül aggódnia, és elpazarolni a drága időt, csomagolva a noteszgépét egy dobozba, és elküldve egy szolgáltatásba vagy egy közutakon.

Paraméterek

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Inspiron 17 (5759) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron 17 (5759). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Inspiron 17 (5759).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ