Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Dell Latitude 3350

Termékkatalógus
Dell Latitude 3350
Laptop - Intel processzor, 13,3 "LED 1366x768 opcionális érintés, Intel HD Graphics 5500, RAM 8 GB, SSD 128 GB, WiFi, Bluetooth, webkamera, kártyaolvasó, Windows 10
Kód:  ADC433j04NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Latitude 3350


A Dell Latitude E3350 notebook egy megfizethető notebook, különösen a szakemberek számára, akik gyakran mozognak . 13 hüvelykes képernyője, vékonyabb és könnyebb, mint az előző generáció. Könnyen hordozható és minden olyan felszerelést kínál, amellyel nagy munkaeszközökkel rendelkezik. Ez magában foglalja a biztonsági funkciókat és ügyfélszolgálati támogatást a második munkanapon. Az előtelepített Windows operációs rendszeren fut .

Főbb jellemzők

  • Az Intel modern processzora
  • A fényvisszaverő HD kijelző megakadályozza a villogást
  • Opcionális praktikus érintőképernyő
  • Biztonsági funkciók a fokozott adatvédelem érdekében
  • Gyors rendszer-válasz SSD-vel
  • Három éves következő munkanapos garancia

Megbízható teljesítmény

A Latitude E3350 a mobilitást, a termelékenységet és a vonzó megjelenést ötvözi. Az Intel processzor mindig könnyű kezelni a nagyobb igényeket támasztó alkalmazásokkal, de fejlett architektúráját alacsony energiahatékonyság jellemzi. Ez hosszabb akkumulátor élettartamot eredményez, így a notebook egész nap képes kezelni. A továbbfejlesztett multimédiás kijelző gondoskodik az integrált Intel HD Graphics grafikus kártyáról.

A biztonság először

A Latitude E3350 Dell gyártója egyetlen forrásból nyújt átfogó titkosítást, fejlett hitelesítést és csúcskategóriás kártevő-megelőzést . A Dell Adatvédelem és titkosítás védi az adatokat az összes végponton, beleértve a külső adathordozókat, az önkódolást és a nyilvános felhő tárolókat, például a Dropbox, a Box és az OneDrive. Szintén tartalmaznak DDP vagy biztonsági eszközöket, amelyek korszerű hitelesítéssel megakadályozzák az illetéktelen felhasználók számára az adatokhoz való hozzáférést. A DDP és a Protected Workspace megoldásokon keresztül megvédik a rosszindulatú programokat és a nem megbízható tartalmakat.

A következő munkanapos garancia

A Dell Latitude E3350 hároméves garanciát nyújt a ProSupport a végfelhasználóknak és a következő munkanapi helyszíni szolgáltatásnak, egy második napos ügyfélszolgálatnak . Ezzel a laptopnal biztos lehet benne a megbízhatóság és a villámgyors támogatás baj esetén. 

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Latitude 3350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Latitude 3350. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Latitude 3350.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ