Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Dell Latitude 3470

Termékkatalógus
Dell Latitude 3470
Laptop - Intel processzor, 14 "-es 1920x1080 visszaverődés, Intel HD Graphics 520, 8 GB-os RAM, 1 TB-os merevlemez, WiFi, Bluetooth, webkamera, USB 3.0, Windows 10
Kód:  ADC434u11NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Latitude 3470


A Dell Latitude 3470 Notebook megbízható munkaeszköz, 14 "-es kijelzővel . Különösen alkalmas az úton történő munkavégzésre, ahol a kompakt méret és a könnyű súlyt értékelni fogják.Ez könnyebb és vékonyabb, mint az előd, és minden olyan felszerelést kínál, amellyel nagy munkaeszközökkel rendelkezik. Ez magában foglalja a biztonsági funkciókat és a harmadik munkanapon az ügyfélszolgálat hároméves támogatását. Futtatható az előtelepített Windows 7 operációs rendszeren , azonban bármikor megy a Windows 10-re.

Főbb jellemzők

  • A processzor könnyen kezelhető igényes alkalmazásokkal
  • 14 "-es kijelző tükröződésmentes kivitelben és Full HD felbontásban
  • Biztonsági funkciók a fokozott adatvédelem érdekében
  • Három éves következő munkanapos garancia
  • Ismerős Windows környezet

Megbízható teljesítmény

A Latitude 3470 a mobilitást, a termelékenységet és a vonzó megjelenést ötvözi. Az Intel processzorokat könnyebben kezelhetővé válik az igényesebb munkaalkalmazások; fejlett architektúrájukat jellemzően alacsony energiafogyasztás jellemzi. Ez hosszabb akkumulátor-élettartamot eredményez, így a notebookok képesek lesznek kezelni a nap teljes napját. Akár 8 GB memória biztosítja a simaságot, amikor csak szüksége van rá.

Tükröződés-visszatükröző kijelző

A legfontosabb elem egy olyan kijelző, amely tükröződésgátló hatással bír . Értékelni fogja, nem csak az irodában, hanem bárhol kívül is. Megakadályozza, hogy a fényes kijelzők szenvedjenek és ne zavartalanul működjenek. Az adott modelltől függően a képernyő teljes HD felbontást érhet el. A HDMI csatlakozó segítségével csatlakoztathatja notebookját egy monitorhoz, és az USB 3.0 csatoló olyan extra sebességet biztosít, amelyet nagyra értékelhet a fájlok eszközökkel való átvitele során.

A biztonság először

A Latitude 3470 Dell gyártója egyetlen forrásból nyújt átfogó titkosítást, fejlett hitelesítést és csúcsminőségű kártevők megelőzését . A Dell Adatvédelem és titkosítás védi az adatokat az összes végpontban, beleértve a külső adathordozókat, az önfelolvasó lemezeket és az állami felhő tárolókat, mint például a Dropbox, a Box és az OneDrive. A DDP Biztonsági Eszközök biztonsági megoldásai a fejlett hitelesítéssel megakadályozzák az illetéktelen felhasználók számára az adatokhoz való hozzáférést. A DDP védett munkaterületen keresztül megvédik a rosszindulatú programokat és a nem megbízható tartalmakat.

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Latitude 3470 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Latitude 3470. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Latitude 3470.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ