0% splátky Siguro Shop roku

Dell Latitude 3570

Termékkatalógus
Dell Latitude 3570
Laptop - Intel processzor, 15,6 hüvelykes LED 1366x768 antireflection, Intel HD Graphics 520, RAM 4 GB, HDD 500 GB, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, kártyaolvasó, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 7 Pro 64 bites + Windows 10 Pro 64 bites (NBD helyszíni)
Kód:  ADC437j08NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Latitude 3570


A Dell Latitude 3570 notebook 15,6 hüvelykes kijelző megbízható munkaeszköz . Különösen alkalmas irodai tartalmak, például háttérvilágítású számbillentyűzet létrehozására.Ez könnyebb és vékonyabb, mint az előd, és minden olyan felszerelést kínál, amellyel nagy munkaeszközökkel rendelkezik. Ez magában foglalja a biztonsági funkciókat és a harmadik munkanapon az ügyfélszolgálat hároméves támogatását. Előre telepített Windows 7 Professional esetén azonban, amikor frissíthet a legújabb Windows 10 Pro rendszerre.

Főbb jellemzők

  • A processzor könnyen kezelhető igényes alkalmazásokkal
  • A HD Ready kijelző tükröződésmentes felületével megakadályozza a tükröződést
  • Jól kiválasztott csatlakozóberendezés
  • Megvilágított billentyűzet numerikus blokkal
  • Biztonsági funkciók a fokozott adatvédelem érdekében
  • Előtelepített Windows 7 Professional + Windows 10 Pro licenc
  • Három éves következő munkanapos garancia

Megbízható teljesítmény

A Latitude 3570 ötvözi a mobilitást, a termelékenységet és a vonzó megjelenést. Az Intel processzorokat könnyebben kezelhetővé teszik az igényesebb munkaalkalmazásokkal, de fejlett architektúrájukat az alacsony energiahatékonyság jellemzi. Ez hosszabb akkumulátor élettartamot eredményez, így a notebook egész nap képes kezelni. Az integrált grafika Az Intel HD Graphics 520 meglepően jó teljesítményt nyújt és kevésbé igényes játékokat képes kezelni a multimédia mellett.

Tükröződés-visszatükröző kijelző

A legfontosabb elem a HD Ready kijelző, melynek torzításmentes . Értékelni fogja, nem csak az irodában, hanem bárhol kívül is. Megakadályozza, hogy a fényes kijelzők szenvedjenek és ne zavartalanul működjenek. A HDMI csatlakozó segítségével csatlakoztathatja notebookját egy monitorhoz, és az USB 3.0 csatoló olyan extra sebességet biztosít, amelyet nagyra értékelhet a fájlok eszközökkel való átvitele során.

A biztonság először

A Latitude 3570 Dell gyártója egy átfogó titkosítást, fejlett hitelesítést és csúcsminőségű kártevők megelőzését kínálja egyetlen forrásból. A Dell Adatvédelem és titkosítás védi az adatokat az összes végpontban, beleértve a külső adathordozókat, az önfelolvasó lemezeket és az állami felhő tárolókat, mint például a Dropbox, a Box és az OneDrive. A DDP Biztonsági Eszközök biztonsági megoldásai a fejlett hitelesítéssel megakadályozzák az illetéktelen felhasználók számára az adatokhoz való hozzáférést. A DDP védett munkaterületen keresztül megvédik a rosszindulatú programokat és a nem megbízható tartalmakat.

N és a Dell Latitude 3570 biztosítja a gyártónak a 3 éves Next Business Day On-Site Service garanciát, amely egy második napos ügyfélszolgálat .

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Latitude 3570 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Latitude 3570. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Latitude 3570.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ