0% splátky Siguro Slevy s AP+

Dell Latitude 7275 Touch

Termékkatalógus
Dell Latitude 7275 Touch
Tablet PC - Intel processzor, 12.5" érintőképernyő akár 3840x2160 felbontással, Intel HD Graphics, akár 8GB RAM, akár 512GB-os SSD, WiFi, Bluetooth, USB-C, Windows 10
Kód:  ADC417e15NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Latitude 7275 Touch


Ez a tablet és laptop keverék hasznos eszköz, ha egyetlen számítógépet szeretnél irodai munkára és filmezésre. A tabletek specifikációi különbözőek, ennél fogva egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Dell Latitude 7275 Touch tablet PC kijelzője?

Képernyőjének mérete.

A(z) Dell Latitude 7275 Touch hibrid notebook chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő notebook alapköve. Sokkal lényegesebb a processzor modelltípusa, mint a puszta ereje, amit magjainak száma és frekvenciája indikál. Az Intel letisztult és átlátható felosztást hozott létre. A CPU-kat a kisebb kapacitásútól a nagyobb kapacitásúig jelöli meg: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet leginkább tabletekhez kínálnak. Hasonló besorolást kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek tartoznak a legmagasabb osztályba, amelyek fokozatosan lecserélik az előző generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám komolyabb teljesítményt fejez ki. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett képes leadni. A szám egy útmutató a processzor energiafogyasztásának meghatározásához. A laptopok nagyobbik része 25 W érték alatt marad, magasabb TDP-t legfőképp a játékra tervezett notebookoknál találunk.

A grafikus kártyák (GPU) tipológiája hasonló alapelveken nyugszik. Az önálló grafikus kártyák zömmel nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a beépítettek. Az újabb generációs csipek erősebbek, mint a korábbi verziók. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének jelentős mutatója. Az irodai használathoz elégséges 2 GB memória. Ha olykor-olykor hevesebben gépezel, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. A profi szinten játszók számára 6 GB, vagy nagyobb méretű memória ésszerű.

A(z) Dell Latitude 7275 Touch notebook/tablet HDD és RAM kapacitása

A memória kapacitását a várt felhasználás határozza meg. A leglassabb tablet PC-k 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a középkategóriás tablet PC-k ismertetőjegye, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. A filmeket és alkalmazásokat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen őrizheted meg. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Lényegesen gyorsabb és ellenállóbb, mint a hagyományos meghajtók. A HDD jelenti a klasszikus winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja egy házban csak annyi különbséggel, hogy az SSD rész a HDD blokkhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan notebookoknál fordul elő, amelyek két HDD interfésszel vannak ellátva. A master SSD a szolga pedig az egyszerű HDD. A tablet PC-hez tartozik:.

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Latitude 7275 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Latitude 7275 Touch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Latitude 7275 Touch.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ