30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Dell Latitude E5470

Termékkatalógus
Dell Latitude E5470
Laptop - Intel processzor, 14 "-es LED 1920x1080-ra, RAM-8GB, SSD 256GB-ig, WiFi, Bluetooth, webkamera, ujjlenyomat olvasó, kártyaolvasó, dokkoló, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  ADC454t19NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Latitude E5470


Erőteljes, jól működő notebook, amely az irodában és útközben problémamentes munkához készült. Minden, amit a szakember igényel a fáradhatatlan munkásságától - teljesítmény, nagyszerű megjelenítés, reprezentatív és funkcionális megjelenés és mindenekelőtt megbízhatóság. A karcsú notebook kialakítás, a tartós anyagok és az akkumulátor hosszú élettartama növeli a felhasználási tartományt. A Dell Latitude E5470 egy modern, biztonságos és intuitív Windows 10 operációs rendszerrel.

Főbb jellemzők

  • Legújabb Intel processzorok nagy teljesítményű és alacsony fogyasztású
  • Kompakt 14 "matt képernyő Full HD felbontással
  • Tartós alváz kiváló minőségű anyagoApproxól
  • A hihetetlen súly 1,76 kg
  • ujjlenyomat olvasó
  • Háttérvilágítású billentyűzet a nappali és éjszakai munka számára
  • Dokkolócsatlakozó az irodai perifériák azonnali és egyszerű csatlakoztatásához
  • A leggyorsabb WiFi 802.11ac szabvány
  • A VGA és a HDMI kiterjesztik az asztalt
  • Az akkumulátor teljes élettartama az egész munkanapot lefedi
  • Jobb garancia és biztonság

Teljesítmény a munka és szórakoztatásért

A modern architektúrájú erőteljes Intel processzoroknak köszönhetően mindennapi feladatokat játszhat. A Turbo Boost segítségével magasabb frekvenciákat érhetnek el, és kielégítik azokat a felhasználókat, akik a Hyper Threading technológiával párhuzamosan képesek kezelni a nagyobb igényeket. Az operációs memória, amely akár 8 GB-ot is tartalmazhat, szintén hozzájárul a munkához.

A notebook hatékony munkája kiváló minőségű, 14 hüvelykes, finom szemcseméretű kijelzőt és matt felületet biztosít, hogy megóvja a fényes kijelzők kellemetlen káprázásától, miközben elveszíti fényerejét és színét.A tökéletes tartósság érdekében a hátsó kijelző borítás szénszálerősítésű polimerből készül.

Jelentős biztonság

Az elmentett érzékeny adatok teljesen biztonságosak az integrált ujjlenyomat-olvasóval és a fejlett Dell Data Protection szoftverrel , amely átfogó titkosítást, fejlett hitelesítést és fenyegetés-védelmet nyújt. Csak az a személy hívja meg, és senki más nem lesz képes hozzáférni az adatokhoz. Természetesen lehetőség van távoli BIOS menedzsmentre is, amelyet különösen a vállalati számítástechnika ügyintézői értékelnek.

Kiváló garancia

A Dell garanciája magában foglalja a következő munkanapot is , amely garantálja a problémát. A hiba kijavításához a következő munkanapon egy professzionális szerviztechnikust küldünk Önnek otthonában vagy irodájában. Tehát nem kell szükségtelenül aggódnia, és elpazarolni a drága időt, csomagolva a noteszgépét egy dobozba, és elküldve egy szolgáltatásba vagy egy közutakon.

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Latitude E5470 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Latitude E5470. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Latitude E5470.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ