Rapture 0% splátky Siguro

Dell Latitude E7270

Termékkatalógus
Dell Latitude E7270
Laptop - Intel processzor, 12,5" LED 1920x1080 tükröződésmentes felülettel, Intel HD Graphics, 8 GB RAM, 256 GB SSD, WiFi, Bluetooth, webkamera, kártyaolvasó, dokkoló, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  ADC472o12NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Latitude E7270


Készülj fel a még nagyobb hatékonyságra, amelyet a Dell professzionális és bevált Latitude E7270 laptopja hoz el a számodra. Ez a kiváló minőségű laptop ellenálló anyagokból és lenyűgöző formatervezéssel készült. A 12.5 hüvelykes, LED háttérvilágítással rendelkező képernyőn mindent tisztán láthatsz, a tükröződésmentes felületnek köszönhetően pedig még a nem kívánt tükröződések sem fognak megzavarni. A hosszú élettartam és a csendes működés garantálja, hogy otthon és útközben is nyugodtan dolgozhass.

Főbb jellemzők

  • Legújabb technológia Intel processzorokkal
  • A mindössze 1,26 kg-os tömeg javítja a mobilitást
  • SSD meghajtó a programok és a Windows gyors indításához
  • Ellenálló burkolat kiváló minőségű anyagokból
  • A Mini DisplayPort és a HDMI segítségével kibővítheted a munkaterületedet
  • Jobb garancia és biztonság

A modern technológia a szolgálatodba áll

Nagy teljesítményű hardverének köszönhetően ez a nagyszerű eszköz még az igényesebb alkalmazásoktól sem riad vissza. Az erőteljes működés ellenére is alacsony energiafogyasztással rendelkező Intel processzor hozzájárul a laptop hosszú élettartamához. A DDR4 és a rendkívül gyors SSD meghajtók használata hihetetlen teljesítményt kölcsönöz ennek a kis masinának, amely még sok-sok éves használat után sem kezd el laggolni.

Csúcsminőségű anyagok és fokozott ellenállás

A Latitude E7270 egy elsősorban útközbeni használatra tervezett laptop, amely épp ezért ellenálló magnézium ötvözetből készült burkolattal és LCD kijelzővel rendelkezik. A háttérvilágítású billentyűzet fröccsenésálló, így védelmet nyújt a készülék számára a folyadékok okozta károsodásokkal szemben. A valós feltételek között nyújtott igazi megbízhatóságot azonban a már bizonyított MIL_STD 810G katonai szabvány biztosítja.

Jelentős biztonság

A tárolt, érzékeny adatok teljes biztonságban vannak, hála a beépített ujjlenyomat-leolvasónak és a továbbfejlesztett Dell Data Protection szoftvernek, amely átfogó titkosítást, fejlett hitelesítést és lopás elleni védelmet garantál. Adataidhoz az illetékeseken kívül senki más nem férhet hozzá. Természetesen a BIOS rendszer távoli vezérlésére is lehetőség van, amelyet különösen a vállalati számítástechnikai rendszergazdák fognak értékelni.

Kiváló garancia

A Dell garanciája a Next Business Day szolgáltatást is magában foglalja, amelynek köszönhetően a fennálló probléma akár már a következő munkanapon megoldódhat. A Dell egy szakembert küld ki a helyszínre, és az ügyfél otthonában vagy munkahelyén hárítja el a hibát a bejelentést követő munkanapon. Ezáltal nem kell sokáig aggodalmaskodnod és értékes időt töltened azzal, hogy összecsomagolod a gépet és elküldöd a szerviznek vagy a futárnak.


A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Latitude E7270 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Latitude E7270. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Latitude E7270.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ