Dell Latitude E7470

Termékkatalógus
Dell Latitude E7470
Laptop - Intel processzor, 14 "-es LED 2560x1440 érintőképernyőig, 16 GB-os RAM, Intel HD grafika, 256 GB-os SSD, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, ujjlenyomat olvasó, kártyaolvasó, dokkoló, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10-ig
Kód:  ADC474g11NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Latitude E7470


Az erős Dell Business Notebooks extra támogatást és garanciát kínál. A modellek kiemelkedő biztonságot és nagyobb tartósságot élveznek. A spray-álló magnézium és a billentyűzet soha nem fog csalódni . Köszönhetően kompakt és elegáns kialakításuknak köszönhetően szívesen fogadják az utazásaikat.

Főbb jellemzők

  • A felső kijelző
  • Gyors SSD-lemez
  • Hatékony processzor
  • Flash DDR4 memória
  • Előre telepített rendszer

Erőteljes processzor

A modern Intel processzorok maximális hatékonyságot és nagy teljesítményt nyújtanak . A gyors rendszermagok változó frekvenciájú terhelésekkel foglalkoznak, és a Hyper Threading technológia a többszörös szálas alkalmazások nagy részét veszi fel. A processzor másodpercenként 16 gigabájt DDR4 memóriát tartalmaz, amely nagyobb sebességgel büszkélkedhet, mint az előd. Az Intel HD Graphics Integrated Accelerator gondoskodik a grafikáról.

Legjobb felszerelés

A notebook jól felszerelt kommunikációs interfészekkel. Itt találjuk a legújabb Bluetooth 4.1 vagy Wi-Fi kapcsolatot. A rögzített kapcsolatok közül a HDMI videó audio interfész és az USB 3.0 hármas . Élvezze a dokkoló felület vagy a Display Port jelenlétét. Természetesen számos biztonsági technológia létezik, többek között a Trusted Platform Module vagy a Dell Data Protection. Az ujjlenyomat-olvasó segítségével bejelentkezhet a rendszerbe.

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Latitude E7470 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Latitude E7470. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Latitude E7470.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ