A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Dell Legacy Expansion Port

Termékkatalógus
Dell Legacy Expansion Port
Port replikátor - 2x USB, 2x PS/2.1-szeres soros port, 1x párhuzamos port
Kód:  ADP3e003 Termékszám:  452-10776 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Legacy Expansion Port

A Dell Port Replicator kibővíti az Ön,  már meglévő notebook-ját néhány kevésbé használt porttal. Nagyon könnyű, és a laptophoz  a dokkoló porton keresztül csatlakozik . Ideális választás ez a termék az információs technológia területén dolgozó mobil munkavállalóknak . Ha Ön is abba a felhasználói csoportba tartozik,  akik gyakran használják a soros, párhuzamos és PS / 2 portokat, akkor ez  a replikátor az Ön számára az ideális választás lesz. Ezzel tudja  bővíteni a munkaterületét. 

Portok

  • 2 x PS / 2
  • 1 x soros port
  • 2 x USB
  • 1 x párhuzamos port

Kompatibilis készülékek:
Dell Latitude E4200 Dell Latitude E4300 Dell Latitude E5400 Dell Latitude E5410 Dell Latitude E5500 Dell Latitude E5510 Dell Latitude E6400 Dell Latitude E6400 ATG Dell Latitude E6410 Dell Latitude E6410 ATG Dell Latitude E6500, Dell Latitude E6510, Dell Precision M2400 Dell Precision M4400 és Dell Precision M4500

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Legacy Expansion Port Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Legacy Expansion Port. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Legacy Expansion Port. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Legacy Expansion Port. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Legacy Expansion Port.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ