Shop roku Shop roku

DELL MDS14

Termékkatalógus
DELL MDS14
Állvány - 2 monitor számára, 24"-os méretig, VESA rögzítés
Kód:  ADP5a005 Termékszám:  482-10011 Gyártó honlapja:

DELL MDS14

A DELL kettős monitorállvány praktikus tartozék, nem csak a munkahelyeden, de az otthoni irodádban is. Ezt az eredeti kiegészítőt a jó láthatóság biztosítására és a monitorok praktikus elhelyezésére fejlesztették ki. Az állvány a VESA kompatibilis, 24"-os képernyők széles választékához használható, valamint számos praktikus tulajdonsággal bíró modern design-nal rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Két monitor számára tervezték, 24 "-os méretig
  • A monitoroknak kompatibilisnek kell lennie a VESA rögzítésekkel
  • A DELL által tesztelve
  • U alakú design
  • Kevés helyet foglal el az íróasztalon
  • Számos lehetséges beállítás - a monitorok döntése, billentése, forgatása

Jobb láthatóság a hatékonyabb munkavégzéshez

Maga az állvány könnyen kezelhető, így a monitorokat szabadon forgathatod, megdöntheted, illetve függőlegesen vagy vízszintesen elfordíthatod. Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy javítsd a munkád hatékonyságát és átláthatóságát. Az egyedülálló monitorállvány letisztult megjelenéssel rendelkezik és tökéletes stabilitást biztosít, miközben segít felszámolni a nemkívánatos kábelek összevisszaságát. A praktikus U alakú design jelentősége az, hogy nem foglal el feleslegesen sok helyet az íróasztalodon.

Műszaki adatok:

Tömege:
12,7 kg

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Elhelyezés
Asztalra Kész!
Képernyő maximális mérete
24" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Tulajdonságok

Képernyő maximális mérete
24" Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DELL MDS14. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DELL MDS14. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DELL MDS14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DELL MDS14.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ