Shop roku Shop roku

Dell Performance Dock WD19DC 240W

Termékkatalógus
Dell Performance Dock WD19DC 240W
Dokkoló állomás - USB-C 3.1 Gen 2, USB-A 3.1 Gen 1 PowerShare technológiával, 2x DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b, többfunkciós USB-C DisplayPort, 2x USB-A 3.1 Gen 1, RJ45, audiokimenet, kombinált audio/fejhallgató csatlakozó
Kód:  ADP3e015 Termékszám:  210-ARJE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Performance Dock WD19DC 240W

Az elsőosztályú Dell Performance Dock WD19DC 240W dokkoló állomással több készüléket csatlakoztathatsz a laptopodhoz, mint amiről valaha álmodtál. Egyszerre akár négy monitort is csatlakoztathatsz gond nélkül, amelyekből például az egyik 5K felbontású és a többi 4K felbontású. A két USB-C port akár 210 W-os teljesítményt biztosít. A Dell ExpressCharge funkciónak hála az akkumulátor egy óra alatt feltölthető 80%-ra. Ezenkívül a dokkoló felszerelhető a monitor mögé vagy az asztal alá az opcionális VESA tartó segítségével, illetve egy egész sorozatnyi Dell laptoppal kompatibilis. Röviden ez egy megfelelő állomás a hozzáértők számára.

A Dell Performance Dock WD19DC 240W dokkoló állomás legfontosabb jellemzői

  • A leghatékonyabb és legmegbízhatóbb Dell dokkoló állomás
  • Rengeteg bővítőhely és port
  • Akár 4 monitor is csatlakoztatható
  • A Dell dokkoló állomás 210 W teljesítményű töltést tesz lehetővé
  • Egyszerű modulcsere
  • A Dell ExpressCharge funkcióval az akkumulátor egy óra alatt feltölthető 80%-ra
  • Számos Dell laptoppal kompatibilis

Paraméterek

Szélesség
20,5 cm Kész!
Magasság
9 cm Kész!
Mélység
2,9 cm Kész!

Méret & súly

Szélesség
20,5 cm Kész!
Magasság
9 cm Kész!
Mélység
2,9 cm Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Performance Dock WD19DC 240W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Performance Dock WD19DC 240W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Performance Dock WD19DC 240W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Performance Dock WD19DC 240W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Performance Dock WD19DC 240W.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ