Akvizice ApF HU Rapture

Dell Precision T3620

Termékkatalógus
Dell Precision T3620
Munkaállomás Intel Core i5 6500 Skylake, DDR4 RAM, 8 GB, Intel HD Graphics 530, 1TB HDD 7200 rpm DVD, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, billentyűzet, egér, Windows 7 Professional 64-bit, helyszíni garancia NBD
Kód:  TD140p13 Termékszám:  3620-8436 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Precision T3620

Nagy teljesítményű, mégis költséghatékony munkaállomás Precision T3620 műhelyek Dell úgy tervezték, hogy a szokásos irodai programok. A hasában rejt magában Intel Core i5 processzorral 6500 család Skylake frekvenciája 3,2 GHz.

Teljesítmény állomás támogatja 8GB gyors rendszermemória DDR4 grafikus kártya és az Intel HD Graphics 530. Elegendő helyet biztosít az adatok biztosítja a gyors 1 TB SATA lemezeket. A csomagolás tartalmazza a minőségi USB billentyűzet és egér. Előre telepített operációs rendszer Microsoft Windows 7 Professional 64-bit, többnyelvű támogatás.

Megbízhatóság, a stabilitás és az adatbiztonság

Precision T3620 befejezte kiterjedt tesztelés garantálja a nagy teljesítményű most és a jövőben. Még az alapváltozat kiváló stabilitást és a biztonságot az adatok. Ezen felül, akkor használhatja az opcionális megoldásokat gyártó.Dell Data Protection, biztonsági eszközök, a Dell adatvédelmi és titkosítási létrehozza az alapvető munkaállomás, a Dell Precision T3620 munkaállomás biztonságos.

Korrekciója a második napon - bárhol

Hála a kiváló minőségű termékei, Dell speciális kiterjesztett garancia 3 év helyszíni következő munkanapon. A garanciális időn belül helyreállítani az állomáson zajló egész ország a következő munkanapon.

Nem számít, hogy a munka állomás a munkahelyen, otthon vagy a nyaralás. Csak hívja a telefonszámot: 225 308 649, ill. telefon 778 440 533, a sorozatszámot, és jelentse a hibát és a Dell már gondoskodik róla!

ISV tanúsítványok

Munkaállomások Dell Precision T3620 büszkélkedhet ISV tanúsítás. Biztosítani kell a legjobb kompatibilitást minősített alkalmazások vezető ISV és hosszú rendszer funkcionalitását és a termelékenységet.

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Precision T3620 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Precision T3620. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Precision T3620. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Precision T3620. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Precision T3620.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ