Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Dell Premier Backpack 15.6

Termékkatalógus
Dell Premier Backpack 15.6
5 3 értékelés
Laptop hátizsák - 15.6"-os képátlójú notebookokhoz és ultrabookokhoz
Kód:  ADP1d407 Termékszám:  460-BBNE Gyártó honlapja:

Dell Premier Backpack 15.6

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

A Dell Premier Backpack igazi kis mozgó iroda, amelyet minden olyan szakember garantáltan értékelni fog, akinek egyszerű és biztonságos eszközre van szüksége munkafelszerelésének - notebook, tablet és további tartozékok - szállításához. A 15,6"-os képátlójú notebook tárolására alkalmas zseben kívül a hátizsák számos további zsebet tartalmaz, melyek dokumentumok és egyéb tartozékok tárolására szolgálnak.

Fő sajátosságok

  • Rekeszek dokumentumok és egyéb tartozékok tárolására
  • Két rugalmas, hálós tároló zseb
  • Fényvisszaverő elemek
  • TSA (Szállításbiztonsági Adminisztráció) tanúsítvány
  • Külső kompressziós hevederek a táska tartalmának stabilizálására
  • Hozzácsatolható gurulós bőröndhöz is

Remek segítőtárs utazás közben

A hátizsák szerkezete megfelel a TSA biztonsági előírásainak, így rengeteg időt spórol meg Önnek a reptéren, hiszen a biztonsági ellenőrzés során nem kell a notebookja után kutatnia, és előszednie azt a bőröndjéből. A hátizsák védelmi rendszere szintén védi a készülékeket a sérülésekkel szemben. Ezenkívül a hátizsák hozzáerősíthető gurulós bőröndhöz, így Ön kényelmesen hozzáférhet mindenhez, s nem kell feleslegesen a vállát terhelnie miközben a repülőgéphez vezető kapuk között manőverezik bőröndjével.

A notebook hátizsák párnázott hátlapja, amelyet legáteresztő hálós zsebekkel láttak el, hűti a hátat és rendkívül kényelmes hosszabb viselés esetén is. A hátizsák Dell Power Companion belső zsebbel egészíthető ki (külön kapható), amely lehetővé teszi notebookok, tabletek és egyéb készülékek töltését.

Ellenálló és könnyű kialakítás

A gyapjúval bélelt különálló rekesz, melyet szabadalmaztatott, rugalmas neoprén pántokkal láttak el, tökéletes védelmet biztosít notebookjának az esetleges ütésekkel szemben. A másik, gyapjúval bélelt zseb tablet védelmére szolgál, és a kijelzőjét is védi a karcolásokkal és horzsolásokkal szemben.

A Dell Premier Backpack rendkívül ellenálló külső anyaggal büszkélkedhet. Emellett a hátizsák azon részeit, melyek leginkább igénybe vettek és leginkább ki vannak téve a kopásnak, speciális módon megerősítették. A hátizsák természetesen fényvisszaverő elemekkel is rendelkezik, amelyek jobb láthatóságot biztosítanak éjszaka, gyenge megvilágítású garázsokban vagy városi járdákon.

A hátizsák alkalmas a legtöbb típusú notebook szállítására, maximum15,6"-os képátlóig. Kompatibilis XPS, Latitude, Precision és Inspiration notebookokkal, valamint Venue és Latitude tabletekkel.

Paraméterek

Zsebek
Laptopzseb Kész!
Laptop képátló
15,6" Kész!
Szín
Fekete, Szürke Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Premier Backpack 15.6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Premier Backpack 15.6" černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Premier Backpack 15.6" čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Premier Backpack 15.6" černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Premier Backpack 15.6" černý.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ