Shop roku Shop roku

Dell Premiere XPS 13"

Termékkatalógus
Dell Premiere XPS 13"
4,7 7 értékelés
Laptop tok - max. 13"-os laptopokhoz
Kód:  ADP1b206 Termékszám:  460-BBYO Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Premiere XPS 13"

Please check the size of your notebook before placing your order to make sure it will fit in the case.

Megbízható védelem Dell laptopja számára utazáskor is. A prémium minőségű, könnyű, tartós, vékony és kimondottan elegáns, mágneszáras tokot speciálisan a Dell XPS 13" notebook és azonos nagyságú ultrabookok számára tervezték. A bőrből készült burkolat megtérülő befektetés bárki számára, akinek az életvitele elengedhetetlenné teszi, hogy a laptopját maximális biztonságban tudva akárhova magával vihesse, legyen szó utazásról vagy üzleti meetingekről vagy az irodáról.

A Dell XPS Premiere 13" főbb jellemzői

  • Minőségi kivitelezés
  • Mágneses zár
  • Notebookok számára 13"-ig
  • Minőségi műbőrből készült
  • Mikroszálas bélés
  • Rendkívül vékony kivitel

Ultrabookra szabva

A tok prémium szintetikus bőr és más minőségi, strapabíró anyagok felhasználásával készült. Puha mikroszálas bélése is a notebook karcolásoktól és szennyeződésektől való védelmét szolgálja.

Ellentétben a hagyományos tokokkal, a Dell Premiere XPS 13" rendkívül vékony. Ez hozzájárul a magasfokú kényelemhez és helytakarékossághoz is, ezentúl garantáltan nem a laptopja fogja a legtöbb helyet elfoglalni a táskában. A tok továbbviszi az ultrabookok által képviselt egyik legfontosabb aspektust: a kis méretet. Így könnyedén belefér bármilyen táskába, aktatáskába vagy hátizsákba.

Paraméterek

Anyag
Bőr Kész!
Anyag
Bőr Kész!
Laptop képátló
13" Kész!
Szín
Fekete Kész!

Anyag

Anyag
Bőr Kész!

Anyag

Anyag
Bőr Kész!

Max. méret

Laptop képátló
13" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Premiere XPS 13" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Premier XPS 13". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Premiere XPS 13". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Premiere XPS 13". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Premiere XPS 13".
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ