Rapture 30 dnů na vrácení

Dell Tek Messenger 17.3"

Termékkatalógus
Dell Tek Messenger 17.3"
4,6 17 értékelés
Laptoptáska - 17.3" méretű notebookok számára
Kód:  ADP1c801 Termékszám:  460-BBKO Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Tek Messenger 17.3"

Egy praktikus táska a 17" méretű Dell laptopok számára, illetve a rendelkezésedre áll egy borító is 10" méretű Dell tabletek számára, egyéb kiegészítőkkel egyetemben. Ellenálló és könnyű anyagokból készült. Hála a modern megjelenésének, nem csak munkába vagy iskolába ideális, de az aktív életvitelhez is. A tágas táska három nagy rekesszel rendelkezik az eszközeid általános tárolásához, és a kisebb zsebek az apróságok átlátható elhelyezésére szolgálnak. 

A párnázott pántok légáteresztő anyagból készültek, így biztosítják a kényelmes viseletet. A táska külseje vízálló anyagokból készült, így az eszközeid védve lesznek a kedvezőtlen időjárásban is. Az ellenálló nylont értékelni fogod kedvezőtlenebb körülmények között is. A tok alkalmas repülővel való utazásra, mivel rendelkezik egy szíjjal a kabinméretű poggyászhoz való rögzítésre. 

Paraméterek

Anyag
Nejlon Kész!
Mélység
32 cm Kész!
Szélesség
46,5 cm Kész!
Magasság
15 cm Kész!
Anyag
Nejlon Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Külső méretek

Mélység
32 cm Kész!
Szélesség
46,5 cm Kész!
Magasság
15 cm Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Max. méret

Laptop képátló
17" Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!
Több paraméter

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Tek Messenger 17.3" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Tek Messenger 17.3". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Tek Messenger 17 ". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Tek Messenger 17.3 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Tek Messenger 17.3 ".
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ