Akvizice ApF HU Shop roku

Dell Pro UC300

Termékkatalógus
Dell Pro UC300
Fej-/fülhallgató - USB, fekete
Kód:  ADP2k002 Termékszám:  520-AAGV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Pro UC300

Ezek az értékesítési hívások az ügyfelekkel a mindennapi kenyeret? Kompakt fülhallgató Dell UC300 nem csak élvezni a könnyű használat, hanem a kristálytiszta hangzás és széleskörű kompatibilitást programok különböző irodában. 

legfontosabb jellemzői

  • Sok funkciók kedvező áron
  • Alkalmas üzleti hívások, konferenciák, előadások
  • Egyszerű beállítás USB
  • Kényelem a kiterjesztett viselet
  • Mikrofon funkció hatékonyan elnyomja a háttérzajokat

Különböző alkalmakkor

Nem csak a hívások, hanem konferenciák és előadások nagy közönség jó lehetőséget, ha a fejhallgató után Dell UC300 fizetni elérni. Díky technologii Plug and Play stačí k jejich zprovoznění pouhé připojení do USB výstupu a kožené potahy na mušlích zaručují vyšší komfort při dlouhodobém nošení.

Tedd call center készként

A hívás befejezéséhez, csökkentse a hangerőt vagy elnémítja a mikrofon, jól ellátott gomb található, közvetlenül a fejhallgató vezetéket. Imádni fogod, különösen, mikrofon, amely hatékonyan minimalizálja a háttérzajt. Dell UC300 ezért tökéletesen illeszkedik főleg a forgalmas call center környezetet, amely döntő fontosságú a fül az ügyfél turisztikai hivatal valaha is kapott.

A csomag tartalma:

fejhallgató
Travel Case
felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Pro UC300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Pro UC300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Pre UC300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Für Dell UC300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Für Dell UC300.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ