Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Dell Vostro 3558

Termékkatalógus
Dell Vostro 3558
Laptop - Intel processzor, 15.6 "LED 1366x768, RAM 4GB, merevlemez 500GB 5400 RPM, DVD, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, 4 cellás akkumulátor, Windows 10
Kód:  ADC253f11NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Vostro 3558


A texturált felületű kompakt noteszgép univerzálisan használható, különösen a hagyományos irodai feladatokhoz . A tömör hardver tágas merevlemezzel, DVD-íróval vagy numerikus billentyűzettel rendelkezik.

Főbb jellemzők

  • Kompakt noteszgép texturált felülettel
  • Akár 8 GB RAM
  • 15,6 "átlós visszaverődéses kijelző
  • VGA csatlakozó külső monitor csatlakoztatásához
  • 3 × USB, memóriakártya-olvasó, DVD-író
  • HD webkamera, integrált hangszóró, numerikus billentyűzet
  • Előre telepített Windows 10 operációs rendszer

Elég hely az adatokhoz

A Dell Vostro 3558 különféle erőteljes és költséghatékony processzorokat tartalmaz, az adott modelltől függően. A működési memóriához hasonlóan a kapacitása akár 8 GB. A merevlemez méretével kapcsolatban a gyártó 500 GB vagy 1 TB változatot kínál . A hardver egy grafikus kártyát tartalmaz, amely integrált Intel HD Graphics vagy dedikált NVIDIA 820M grafika választékát tartalmazza.

Hatékony multitasking

A tágas 15,6 hüvelykes kijelző fényvisszaverő felületet használ, amely még napsugárzás közben is könnyen olvasható. A beépített VGA csatlakozónak köszönhetően külső monitort csatlakoztathat, és hatékony multitaskinget érhet el.

Három USB-port és memóriakártya-olvasó van a laptopban, és a vezeték nélküli kapcsolathoz WiFi és Bluetooth is rendelkezésre áll.

HD webkamera és kiváló minőségű integrált hangszóró

További funkciók közé tartozik a HD webkamera, amely ideális a videokonferenciákhoz. A képhez egy kiváló minőségű hangrendszer tartozik, amelyet a Waves MaxxAudio beépített hangszóró képvisel. A numerikus adatok egyszerű bevitele biztosítja a számbillentyűzet jelenlétét. 

A Dell Vostro 3558 azonnal megvásárolható és bonyolult konfiguráció nélkül használható az előtelepített Windows 10 operációs rendszerrel.

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Vostro 3558 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Vostro 3558. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Vostro 3558.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ