Shop roku Shop roku

Dell Vostro 5568

Termékkatalógus
Dell Vostro 5568
Laptop -,
Kód:  ADC275g07NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Vostro 5568


A Dell Vostro 5568 laptop ötvözi a tökéletes eleganciát és a minőségi kivitelezést. A kivételes számítógép kiemelkedő designját alátámasztja a márka minősége, amelyből a felhasználók nem engednek. A belsejében számos, gondosan kiválasztott és megbízható alkatrész van, melyek teljesítménye nem ismeri a kompromisszumot. A számítógép játékosan kezeli az igényes számítástechnikai feladatokat. Professzionális felhasználásra szánták, de gyakorlatilag bárhol alkalmazható. A gazdag felszereltség rendkívül hasznos funkciókkal rendelkező, sokoldalú gépet alkot. A munka kényelmére és az adatok biztonságára összpontosítva ez a laptop egy csúcsmodell.

Legfontosabb  jellemzői

  • Megbízható és nagyteljesítményű Intel Kaby Lake processzor
  • Elegáns és nagyon tartós kialakítás
  • Kiváló minőségű kijelző
  • Háttérvilágítású billentyűzet a kényelem érdekében
  • Nagyszerű csatlakoztathatóság és gazdag felszereltség
  • Ujjlenyomat-olvasó az adatbiztonsághoz

Teljesítmény és sebesség

A teljesítmény központi eleme a legújabb, erőteljes Intel Kaby Lake processzor. A grafikus kimenetről egy integrált Intel HD Graphics grafikus kártya gondoskodik. Ez biztosítja a normális és igényes munkához szükséges energiát, illetve megbirkózik a multimédiával is. A kiváló paraméterekkel rendelkező kijelzőn élvezni fogod a munkád eredményeit, és az utána következő pihenést. A finom felbontás tökéletes részleteket nyújt. A tükröződésgátló felületnek köszönhetően nem kell aggódnod a fényvisszaverődéstől, mivel mindig első osztályú képet kapsz.

Számos lehetőség

A laptop szó szerint kitűnő felszereltséggel rendelkezik. A csatlakoztathatóság és a csatlakozók reprezentációja gazdag. A projektorok vagy külső monitorok csatlakoztatására két HDMI és VGA port áll rendelkezésre. Összesen négy USB csatlakozó érhető el, amelyekből három a gyors USB 3.0 interfész közé tartozik. Természetesen van egy memóriakártya-olvasó a fájlok kényelmesebb és nemcsak fényképezőgépekről történő átviteléhez. A számítógép fő előnye a háttérvilágítású billentyűzet, amely az esti munka kiváló segítője, ugyanakkor hatékony és látványos. Az adatokról és azok biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Ez gyors és megbízható módszer a fájlok védelmére. Figyelemre méltó a laptop  hangzása is. Ebben a tekintetben meglepetést okoz a Waves MaxxAudio technológia, amely tökéletességig növeli a multimédiás tartalmak élményét.

Kivételes tartósság

A Dell számítógépeket tartósság jellemzi, beleértve ezt a modellt is. A formatervezés minőségére támaszkodhatsz, amelyet a legigényesebb tesztek bizonyítanak. A számítógép robusztusságát az extrém körülményekkel és hőmérsékletekkel szemben alaposan tesztelték. Különös figyelmet fordítottak a számítógép mechanikus és megterhelt részeire. A maximális megbízhatóság érdekében a billentyűzetet is tesztelték.


A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Vostro 5568 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Vostro 5568. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Vostro 5568.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ