Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Dell XPS 13

Termékkatalógus
Dell XPS 13
Ultrabook - 13,4", 1920 × 1080, tükröződésmentes, 60Hz, IPS, LPDDR3L-SDRAM, Intel UHD Graphics, SSD 256 GB, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, 4-cellás, 6842 mAh akkumulátor, (NBD) N-7390-N2-714S
Kód:  CES1a001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell XPS 13



Ez a fotó le van tiltva a színsávon, és nem jelenik meg benne.
Gyakorlati minden helyzetben

Minden helyzetben praktikus

A Dell XPS 13” minden életstílushoz passzol. Nézegess fényképeket, szerkessz táblázatokat vagy nézelődj a közösségi hálózaton – a kivételes 13.3”-es érintőképernyőnek köszönhetően minden feladat egyszerűvé válik!


Könnyebb utazás

Miért cipelnél magaddal több különféle készüléket állandóan, ha egy darabban is megoldható? A laptop és a csodás tablet váratlan kombinációja téged is le fog nyűgözni!

Mivel a kijelző 360°-ban kifordítható, teljes szabadságban lehet részed.

Ez a fotó le van tiltva a színsávon, és nem jelenik meg benne.
Zseblámpa

Mobilitás


Ez a fotó le van tiltva a színsávon, és nem jelenik meg benne.
Mindig kész

Tökéletes ergonómia

Mindig kész

A könnyű kialakítás és az erős keret a gyakori utazásra is alkalmassá teszi a laptopot. Az alacsony súly szintén hozzájárul ehhez. A gyönyörű és kifinomult IPS kijelző a QHD+ felbontással minden bizonnyal levesz a lábadról. A nagy kapacitással bíró akkumulátor még a rendkívül sűrű napokon meg megfelelő energiát biztosít.


Erő a felszín alatt

A minden szempontból nagy teljesítményről Intel processzor gondoskodik. A két magos, 2GHz-es modell és a 4GB-os memória zökkenőmentes futtatást garantál a Microsoft Windows 8.1 operációs rendszer számára. Az érintőképernyős felület és az izgalmas alkalmazások széles választéka csak rád vár. A garancia a Next Business Day szolgáltatást is magában foglalja.

Ez a fotó le van tiltva a színsávon, és nem jelenik meg benne.
Dell XPS 13"

Dell - a megbízhatóság szimbóluma

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell XPS 13 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell XPS 13. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell XPS 13. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell XPS 13 "mit einem schmalen Rahmen.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ