Shop roku AlzaBoxy Q1

Dell XPS 15

Termékkatalógus
Dell XPS 15
Laptop - Intel processzor, 15,6 "-es LED 4K-ig 3840x2160 választható érintőképernyő, akár 16 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX, SSD 512 GB-ig, WiFi, Bluetooth, webkamera, kártyaolvasó, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  ADC351m11NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell XPS 15


Bemutatjuk a noteszgépet, amely elsősorban a multimédiás tartalmak otthoni teljes körű használatára összpontosít, de útközben is. A kompakt berendezések kategóriájába tartozik, amely kiváló minőségű feldolgozáson, alacsony súlyon és elegendő hardveren alapul. A notebook teste egyetlen alumíniumból készült, különleges szénszálas felülettel kombinálva . Ezért a felület nem szenved az ujjlenyomatok ragasztásától, miközben nagyon kellemes tapintású. Természetesen a gyártó számos környezetvédelmi előírást teljesít.

Főbb jellemzők

  • Hatékony notebook a munka és a játék számára
  • Rendkívül könnyű és mobil
  • Modern és praktikus megjelenés
  • Geforce GTX grafikus kártya

Teljesítmény otthoni és úton

A notebook építőelemeit az Intel Skylake processzorai fejlesztik . Ezeket gyors DDR4 memóriával egészíti ki. A multimédiás világhoz való csatlakozás 15,6 hüvelykes kijelzővel történik, amelynek felbontása akár 3.840 × 2.160 képpont.

Az adatokhoz akár 512 GB-os merevlemez vagy SSD is rendelkezésre áll. Természetesen van vezeték nélküli WiFi és Bluetooth, de van egy webkamera vagy egy kártyaolvasó . A notebook töltésenként akár 11 órányi akkumulátor élettartamot is kínál.

Kiváló minőségű jótállási szolgáltatás

Ez a termék 2 éven keresztül jön létre a helyszínen a következő munkanapon.A jótállási szolgáltatás keretében történő javítás a következő munkanapon a Cseh Köztársaságban végbemegy .Nem kell a cég székhelyén tartózkodnia - lehetsz nyaralni, üzleti útra, nem számít, hogy hol vagy.Technikai probléma esetén a DELL technikai támogatást a tel. 225 308 649, vagy 778 440 533 vagy cer_ts_retail @ dell.com.

Paraméterek

USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető Kész!

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell XPS 15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell XPS 15 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell XPS 15.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ